Skip Navigation Links

MUSİAD Erzurum da toplandı.

Fuat Tosyalı: 'Gümrük Muhafaza ve Başmüdürlüğü İskenderun'da kalmalı'

Kültür Sanat   A+a-

 
Fuat Tosyalı: "Gümrük Muhafaza ve Başmüdürlüğü İskenderun'da kalmalı"
MÜSİAD’ın 74.cü Genel İdare Kurulu toplantısı 30 Eylül–1 Ekim tarihlerinde Erzurum şubesi evsahipliğinde yapıldı.
MÜSİAD Genel Başkanı Ömer Cihad Vardan ve Yönetim Kurulu üyeleri,33 Şubenin Başkanları, Başkan yardımcıları, sektör kurulu başkanları, teşkilatlanma kurulu başkanları, üyeler ile Almanya’dan şube yöneticilerinin katılım sağladığı toplantının onur konuğu Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı idi. Toplantıda ayrıca Bakanlık müsteşarı ve danışmanları da hazır bulundu.
Toplantıya katılım sağlayan MÜSİAD Hatay şube Başkanı M.Fatih Tosyalı ‘’Hatay ili Gümrük kapıları ve sorunları’’nı içeren bir rapor dosyasını Bakan Hayati Yazıcı’ya sundu.
MUSİAD Genel merkez yönetimi ve şube başkanları, Bakan Hayati Yazıcı ve kurmayları ile baş başa soru cevap şeklinde oturum yapma fırsatıda buldular.
Bu oturumda söz alan MÜSİAD Hatay şube Başkanı M.Fatih Tosyalı; Gümrük Muhafaza ve Başmüdürlüğünün ilçemizden taşınması hususunda, bu kurumun İskenderun da kalması gerekliliği yönünde görüşlerini ve ilimizde bulunan iki gümrük kapısı ile ilgili özellikle Yayladağı gümrük kapısının tır geçişlerine açılmasının ilimiz sanayisine olacak katkılarını beyan etti. Tosyalı, Raporda yer alan bazı maddeleri de dile getirme fırsatı buldu.
Program içerisinde serbest zaman diliminde Bakan Hayati yazıcı ile baş başa sohbet etme imkânı da bulan MÜSİAD Hatay şube başkanı M.Fatih Tosyalı, toplantıların çok verimli geçtiğini belirtti.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet