Skip Navigation Links

Muhtar Toplantılarının Yeni Adresi Belen Oldu

HATSU,Belen ilçesine bağlı mahallelerin muhtarlarıyla bir araya gelerek altyapı hizmetlerine dair istişarelerde bulundu.

Muhtar Toplantılarının Yeni Adresi Belen OlduWeb
TV

Belen   A+a-

Altyapı çalışmalarını 15 ilçeye eşit, kaliteli ve etkili şekilde sağlamak adına düzenlenen toplantıya HATSU Genel Müdürü Mehmet Çaparali, Hatay Muhtarlar Derneği ve Akdeniz Muhtarlar Derneği Federasyonu Başkanı Mahmut Gülcü, HATSU Daire Başkanları, Şube Müdürleri ve Belen Mahalle muhtarları katıldı.
 
Temiz ve Güçlü İçmesuyuna Vurgu Yapıldı
 
Mahallelerdeki içmesuyu, kanalizasyon ve yağmursuyu gibi altyapı eksikleri ile talepleri mahalle muhtarlarından dinleyen Genel Müdür Mehmet Çaparali, altyapıda her şeyden önce temiz bir içmesuyuna önem verdiklerine vurgu yaparak, Belen ilçesi dahil Hatay genelinde yapılan ve devam eden içmesuyu çalışmaları ile Hatay’ı paslı, kirli borulardan kurtardıklarına dikkat çekti.
 
Belen ilçesine 2014-2016 yılları arasında toplamda 66 bin 942 metre içmesuyu, 11 bin 225 metre de kanalizasyon hattının döşendiği bilgilerini aktaran Çaparali, Belen ilçesine bu yıl içinde 2 adet yeni sondaj kuyusunu kazandırdıklarını aktararak, temiz ve güçlü içmesuyunun yanı sıra yaşanabilir bir çevre sağlama adına da çalışmalara devam ettiklerini vurguladı.
 
Klorlama Yapılması Mecburi
 
İçmesuyunun dezenfekte edilmesi amacıyla gerçekleştirilen klorlama çalışmasının yapılmamasını talep eden muhtarlara bilgiler aktaran Genel Müdür Çaparali, yerel yönetimlerin içme ve kullanma suyunun dezenfeksiyonunu sağlama mecburiyetinde olduğunu belirterek, Sağlık Bakanlığı tarafından yayınlanan İnsani Tüketim Amaçlı Sular Yönetmeliği’ne göre klor düzeyinin 0,2 ile 0,5 ppm aralığında olması gerektiğini vurguladı. 
 
Başkan Gülcü, HATSU’ya Minnettar 
 
Hatay Muhtarlar Derneği Başkanı Mahmut Gülcü yaptığı konuşmada ise, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın felsefesiyle HATSU’nun da tüm muhtarlara önem verdiğini vurgulayarak, “HATSU Genel Müdürümüz Mehmet Çaparali de muhtarlarımıza değer vererek ilçe ilçe muhtarlarımızı ziyaret ediyor. Toplantımızın amacı muhtarlarımızı tek tek dinleme, mahalledeki sıkıntıları ve eksikleri giderebilme noktasında hızlı olmak. HATSU Genel Müdürümüze, daire başkanlarımıza ve müdürlerimize bizi dinledikleri için çok teşekkür ediyoruz” dedi.
 
Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği toplantıda mahalle muhtarları, HATSU tarafından yapılan hizmetlerden, gösterilen ilgi ve alakadan dolayı HATSU Genel Müdürü Mehmet Çaparali, Daire Başkanları ve şube müdürlerine teşekkür etti. Toplantı çekilen hatıra fotoğrafı ile sone erdi.  
 
 
 
Muhtar Toplantılarının Yeni Adresi Belen Oldu videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet