Skip Navigation Links

AK Parti Antakya Merkez İlçe Başkanı EMRULLAH GÜLEN istifa etti

5 Şubat 2012 tarihinden beri yüzümün akıyla sürdürdüğüm ilçe başkanlığı görevimden yönetimim ile birlikte istifa ediyorum.

AK Parti Antakya Merkez İlçe Başkanı EMRULLAH GÜLEN istifa etti

Gündem   A+a-

 Antakya'da atamayla göreve gelen ve yaklaşık 5 yıldır AK Parti Antakya Merkez İlçe Başkanlığı görevini yürüten EMRULLAH GÜLEN, görevinden istifa ettiğini açıkladı. İstifa kararının ardından kısa bir açıklama yapan GÜLEN,
 
5 Şubat 2012 tarihinden beri yüzümün akıyla sürdürdüğüm ilçe başkanlığı görevimden yönetimim ile birlikte istifa ediyorum. Bugüne kadar başkan olarak 1 Yerel seçim, 1 Cumhurbaşkanlığı seçimi, 2 tane Genel seçim geçirdim. Başkanlığını yaptığım ve oy grafiklerine bakıldığına oyunu artırmış bir ilçede İlçe başkanlığı yapmanın vermiş olduğu haklı gururu yaşamaktayım. Yol arkadaşlarımla birlikte görevimizi en iyi şekilde yürütmenin huzurunu yaşamaktayız. Biz insan olarak en iyisini yapmaya çalıştık. Bugüne kadar layıkıyla iş yapma ve insanlara yardımcı olma mücadelesini verdik. Bundan sonrada gücümüzün yettiği kadar milletimize hizmetkâr olma mücadelesinde olacağımızdan kimsenin tereddütü olmasın.
 
Kendisiyle birlikte çalışmaktan büyük keyf aldığım Antakya Belediye Başkanım Sayın İsmail Kimyeci ye şahsıma ve teşkilatıma vermiş olduğu katkı ve destekten ötürü teşekkürü bir borç biliyorum. Ayrıca Gençlik kolları, Kadın Kolları Başkan ve üyelerine, Mahalle başkan ve yönetimlerine, sandık görevlilerine, müşahitlerimize teşekkürü bir borç biliyorum. Bu davanın daha ileriye gitmesi adına dün nasıl çalıştılarsa bugünde, yarında aynı şekilde çalışacaklarından eminim. Ayrıca Bugüne kadar sebep gözetmeksizin şahsıma karşı gösterilen yakın ilgiden ötürüde değerli Muhtar larımıza ve tüm Antakyalı hemşerilerime teşekkür ediyorum. Herkesten helallik diliyorum. Şahsımın bir hakkı varsa da sonuna kadar helal ediyorum.
 
Her bitiş bitiş değil yeni bir başlangıçtır. Bundan sonrada reisimizin çizdiği yolda devam edeceğimden kimsenim şüphesi olmasın. Genel Başkanımız ve Genel Merkezimizin doğrultusunda çalışmaya devam edeceğim. Hepinize en derin muhabbetlerimi sunuyor hepinizi Allaha emanet ediyorum.
 
antakya-gulen-le-tek-yurek.jpg" width="500" height="379" alt="" />
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet