Skip Navigation Links

İkem Koleji Tosyalı Holding’de

İKEM Koleji çeyrek asırlık bir okul olmanın meyvelerini toplamaya başladı.

İkem Koleji Tosyalı Holding’de

Gündem   A+a-

 
İKEM Koleji çeyrek asırlık bir okul olmanın meyvelerini toplamaya başladı. Kurumdan mezun olan yüzlerce öğrenci Türkiye’de ve dünyada parmakla gösterilecek işlerin mimarı olarak karşımıza çıkıyor.

Mezunlarını tek bir çatı altında toplayan İKEM Koleji Mezunlar Derneği de her geçen gün gücüne güç atarak büyüyor. Bu anlamda yapılan çalışmalara bir yenisini eklemek ve yeni projeler üretmek adına kurum yönetici ve öğretmenleri Tosyalı Holdingi ziyaret etti. Tosyalı Holding İcra Kurulu Üyesi Şerif TOSYALI’nın misafiri olan İKEM Koleji Genel Müdürü Önder ÖZBAY, İKEM Koleji Yabancı Diller Bölüm Başkanı Funda ÖZBAY, Biyoloji Öğretmeni Serpil AKÇALI ve Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Neslihan SÜRMELİ okullarından mezun bir öğrencinin global düzeyde yaptığı işlerin haklı gururunu yaşadı. Davet edildiği her televizyon programında ve her röportajında “İskenderun’un en prestijli okulu İKEM Koleji mezunuyum” diyen Şerif TOSYALI, okulunun hala bölgenin en iyi okulu olduğunu, orada okuyan öğrencilerin çok şanslı olduğunu belirtti.

 Bununla birlikte ilerleyen günlerde ‘Kariyer Günleri’ kapsamında öğrencilerle bir araya gelmek ve deneyimlerini paylaşmak istediğini söyledi. Öğretmenler ise; İKEM mezunlarının dünyanın ve Türkiye’nin önemli işlerinde imzalarının olduğunu görmek bizim en büyük mükafatımız şeklinde konuştu. 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet