Skip Navigation Links

Kick Boks Sporcusu Hatay’a Kupayla Döndü

Hatay Büyük Şehir Belediyesi, sporun her dalında elde edilen başarılarla adını zirveye altın harflerle yazdırmaya devam ediyor.

Gündem   A+a-

 
Hatay Büyük Şehir Belediyesi, sporun her dalında elde edilen başarılarla adını zirveye altın harflerle yazdırmaya devam ediyor. HBB Kick Boks Takımı Sporcusu Hatay’a kupayla döndü.

HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın üzerine hassasiyetle eğildiği sportif faaliyetler, Hatay’ın spor geleceğinin sağlam temeller üzerine inşa edilmesine vesile oluyor. HBB Kick Boks Takımı sporcularından İhsan Kavasoğlu , 30 Ekim Pazar günü  Mersin’de düzenlenen Cumhuriyet Bayramı ve 15 Temmuz Şehitleri anma gala gecesinde birinci olarak Cumhuriyet Bayramı ve 15 Temmuz Şehitleri Anma Kupası’nı almaya hak kazandı.

Takım antrenörleri Murat Akman ile Ali Nail Akman’ın teknik ve taktikleriyle sayısız başarılara imza atan sporcu İhsan Kavasoğlu, sporun ve sporcunun her zaman yanında olarak başarı yolculuğunda desteklerini esirgemeyen HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a teşekkürlerini iletti.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet