Skip Navigation Links

Cumhuriyet Kupası Yüzme Birincileri İkem'den Çıktı

Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında yapılan 2016-2017 eğitim öğretim sezonu Cumhuriyet Kupası Yüzme Yarışmaları sonuçları açıklandı.

Cumhuriyet Kupası Yüzme Birincileri İkem'den Çıktı

Gündem   A+a-

 
Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında yapılan 2016-2017 eğitim öğretim sezonu Cumhuriyet Kupası Yüzme Yarışmaları sonuçları açıklandı. Vali Zeki ŞANAL kapalı yüzme havuzunda yapılan yarışmalar kıyasıya mücadelelere sahne olurken Özel İKEM Koleji öğrencileri yarışmadan birinciliklerle döndüler.

 Bu önemli turnuvada sonuçlar İKEM Koleji adına şöyle sıralandı. 2004-2005 doğumlu kızlarda Nisa Eylül ARBAÇ 50 m. Kelebek-kurbağa serbest stillerde HATAY 1.si, 100 m. Sebest,kelebek,karışık HATAY 1.si, 2006-2007 doğumlu kızlarda İlke AKTUĞ 100 m. Kelebek HATAY 1.si, 2006-2007 doğumlu erkeklerde Efe ALAGÖZ 50 m. Kurbağa,sırt HATAY 1.si ve 100 m. Serbest, karışık HATAY 1.si. Ayrıca Çınar SARITAŞ, Irmak YILMAZLAR, Göksu Hatun DOĞAN, Arda YAVUZ kendi yaş kategorilerinde İKEM Koleji adına yarışan birinci sporcularınardından gelerek HATAY 2. liğini alarak dereceye girmişlerdir.

Toplamda 23 madalyayı okul müzesine getiren sporcular İKEM Kolejinin gurur kaynakları olmuşlardır. Ayrıca Bu başarıda en büyük paya sahip olan okulun Beden Eğitimi Öğretmeni ve Yüzme Antrenörü  Murat KAPTANOĞLU; “Çok çalışıyoruz, çok emek ediyoruz. Her yarışma bir öncekinden daha iyi derecelere ulaşmamızı sağlıyor. Kendimizi yüzme alanında geliştiriyoruz, seminerleri takip ediyoruz. Tecrübe ve deneyimlerimizi bölge adına kullanmaya devam ediyor ve etmeye de devam edeceğiz. Sporcularımı kutluyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet