Skip Navigation Links

İkem Koleji Masa Tenisinde De Birinci

Cumhuriyet Bayramı Etkinlikleri kapsamında yapılan Cumhuriyet Kupası Masa Tenisi Müsabakalarında birincilikler ile madalyaları sildi süpürdü.

İkem Koleji Masa Tenisinde De Birinci

Gündem   A+a-

 
       Özel İKEM Koleji 2016-2017 Sezonu Cumhuriyet Bayramı Etkinlikleri kapsamında yapılan Cumhuriyet Kupası Masa Tenisi Müsabakalarında birincilikler ile madalyaları sildi süpürdü.
 
 İKEM Koleji öğrencileri Masa tenisi Cumhuriyet kupası maçlarında aldıkları derecelerle göz kamaştırdı. Miniklerde birinci: Dicle ÖDEMİŞ, Yıldız Kızlarda birinci Cemre GÖKTAŞ, Yıldız Erkeklerde birinci Mahmut HOPUR, Genç Erkeklerde BİRİNCİ Berkem DOĞAN, Genç Erkeklerde ikinci Kaan POLAT oldu.
 
Bu başarı ile ilgili olarak okulun kurucularından Levent Hakkı YILMAZ; “ Çok çalışıyoruz, sistemli bir eğitim anlayışı çocuklarımızı üst seviyelere taşıyor. Okulumuzdaki her öğrenci spor yapmalı parolasıyla yola çıktığımız bu anlayış birçok dalda bizi akademik başarıya paralel olarak sporda da birçok branşta ve yaş aralıklarında başarılara taşıyor. İKEM Kampüste aranan herşey birarada olduğu için öğrencilerimiz ders öncesi ve ders bitimi sonrası sporlarını rahat bir şekilde yapabiliyor. Bunun ötesinde donanımlı olarak yarışmalara katılıyor, derecelerle dönüyor, hatta ülke çapında başarılara imza atarak bölgemizin ismini duyuruyor. Bizler de İKEM KOLEJLİLER olarak bunun gururunu yaşıyoruz.” dedi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet