Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Son Çeyrek Nefesleri Kesti

Hatay Büyükşehir Belediyespor - Yakın Doğu Üniversitesi :73-72

Son Çeyrek Nefesleri KestiWeb
TV

Spor   A+a-

Yeni sezon öncesi Türkiye kadın basketbolunun en büyük kupası olan Cumhurbaşkanlığı Kupası’nı kazanarak tarihinde bir ilke imza atan Hatay Büyükşehir Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi’nin ikinci haftasında Yakın Doğu Üniversitesi’ni konuk etti.
 
30 Ekim Pazar günü Antakya Spor Salonu’nda oynanan ve Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın da tribünden takip ettiği karşılaşma, baştan sona büyük çekişmeye sahne oldu.
 
SON ÇEYREK NEFESLERİ KESTİ 
 
Karşılaşmaya Natalie, Bahar, Snytsina, Marina ve Paris ilk beşiyle başlayan Hatay’ın Melekleri, ilk çeyreği 20-19 önde geride tamamladı. İkinci çeyrekte hücum opsiyonlarını daha etkili kullanan ve savunmadaki sertliğini arttıran konuk takım Yakın Doğu Üniversitesi, devreye 37-28 skorla önde girdi.
 
Mücadelenin ikinci yarısı karşılıklı sayılarla başladı. Pota altını etkili kullanmaya çalışan iki takımın mücadelesine sahne olan maçın üçüncü çeyreği, 58-44’lük skorla konuk takımın üstünlüğü ile tamamlandı. Maçın final periyodu nefesleri kesti. 16 sayı geriden gelip rakibini yakalayan Hatay’ın melekleri oyuna ortak olmasına rağmen öne geçemedi. Topun el yaktığı son saniyelerde hata yapmayan konuk takım mücadeleden 73-72 galip ayrıldı.
 
 
 
Son Çeyrek Nefesleri Kesti videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar