Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İskenderun'da Cumhuriyet Bayramı Coşkuyla Kutlandı

İskenderun’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkuyla kutlandı.

İskenderun'da Cumhuriyet Bayramı Coşkuyla Kutlandı

Gündem   A+a-

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyetimizin kuruluşunun 93. yıldönümü dolayısıyla düzenlenen tören ve kutlama programa katıldı.
Kutlama programı kapsamında, Atatürk Anıt Alanı’nda çelenk sunma töreni düzenlendi.
Törende, İskenderun Kaymakamı H.Hasan Özyiğit, İskenderun 39. Mekanize Piyade Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral T.Erkan Olgay,İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil Atatürk Anıtı’nda çelenk sundu. Saygı duruşunun ardından, İstiklal Marşımız okundu ve şanlı bayrağımız göndere çekildi.
Belediye Başkanı Seyfi Dingil törene katılanların Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı.
İskenderun Kaymakamlığı’nda ise Kaymakam H.Hasan Özyiğit, İskenderun 39. Mekanize Piyade Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral T.Erkan OLGAY ve İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil şehir protokolünün tebriklerini kabul etti.
Ardından Atatürk Bulvarı’nda yapılan kutlama programına, İskenderun Kaymakamı H.Hasan Özyiğit, 39. Mekanize Piyade Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral T.Erkan Olgay,İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ve diğer protokol üyeleri katıldı.
Törende İskenderun Kaymakamı H.Hasan Özyiğit, İskenderun 39. Mekanize Piyade Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral T.Erkan Olgay,İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, halkı selamlayarak, Cumhuriyet Bayramını kutladı.
İstiklal Marşımızın okunmasının ardından, günün anlam ve önemine ilişkin yaptığı konuşmayı İskenderun Kaymakamı Hasan Özyiğit yaptı. Özyiğit tüm halkımızın cumhuriyet bayramını kutladı.
Kutlama programı okunan şiirler ve tören geçidi ile son buldu.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş