Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Buse’yi Beşiktaş Maçına Götürmek İstiyoruz..

Mecli toplantısı nedeniyle ziyarete katılamayan Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, Samet Aybaba'yı arayarak teşekkür etti.

Buse’yi Beşiktaş Maçına Götürmek İstiyoruz..

Dörtyol   A+a-

TEKNİK DİREKTÖR SAMET AYBABA BUSE KABA'YI ZİYARET ETTİ.
Türk Milli takımının eski futbolcularından ve ülkemizin deneyimli Teknik Direktörlerinden Samet Aybaba, Dörtyol içesi Karakese mahallesindeki lösemi hastası 12 yaşındaki Buse Kaba'yı ziyaret ederek moral verdi.
BAŞKAN TOKSOY TEŞEKKÜR ETTİ
Meclis toplantısı nedeniyle ziyarette bulunamayan Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, Teknik Direktör Samet Aybaba'yı telefonla arayarak, ilçeye gelerek Buse Kaba'ya yaptığı moral ziyaretinden dolayı teşekkür etti.
Ziyaret esnasında Dörtyol Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Abdullah Karabulut önderliğinde Dörtyol Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Avcı ,HBB Dörtyol Erzin Payas Koordinatörü Tansel Demirel , Dörtyol Belediyesi Sosyal Yardım işleri Müdürü Aykal Kendir , Karakese İlkokul Müdürü Mustafa Erdem , Dörtyol Esnaf Spor Yöneticisi Kazım Yıldırım, Dörtyol İlk Kurşun Bisiklet Kulübü Derneğinden Burak Tanıyıcı ve Safa Ok TEMAD yönetiminden Ahmet Azgın , Yeşil Mah Muhtar Adayı Yüksel Bulut ve TSYD İskenderun Temsilcisi Yaşar Güllü ,Gazeteciler Ahmet Özel, Rıdvan Kaya, Necati İvgin ve çok sayıda vatandaş katıldı. Dörtyol un Meşhur Siyah Kelebekleri programa Renk kattı.
Beşiktaş hayranı olduğu bilinen ve geçtiğimiz günlerde Beşiktaşlı futbolcularında imzalı formalarının hediye gönderildiği Buse Kaba'yı Samet Aybaba ile Dörtyol Beşiktaş Taraftarları Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Abdullah Karabulut ziyaret etti.
Yöresel Musiki Topluluğu'nun da hazır bulunduğu ziyarette Buse, Aybaba ile kendisi için topluluğun sunduğu mini konseri dinledi.
Buse ile bir süre sohbet eden Aybaba, "Buse'yi ziyaret etmekten mutlu oldum. Beşiktaşlı bütün oyuncuların imzaladığı forma zaten kızımıza hediye edilmiş. Ben de ziyaretten memnuniyet duydum, teklif üzerine seve seve geldim. İnşallah ziyaretimiz kızımıza moral olmuştur. Önümüzdeki günlerde kızımızı doktorların da izniyle Beşiktaş maçına götürmeyi talep edeceğim." diye konuştu.
Aybaba daha sonra Buse'ye cep telefonu numarasını vererek kendisini her zaman arayabileceğini belirtti.
İlkokul 4'üncü sınıfta okurken 10 ay önce lösemi teşhisiyle tedaviye başlanan Buse Kaba da Samet Aybaba'ya teşekkür ederek çok memnun olduğunu, sağlığı elverirse maça gitmeyi çok istediğini kaydetti.
Ünlü Teknik Direktör Samet Aybaba, gençlik yıllarında Ailesiyle birlikte geldiği ve meyve topladığı Dörtyol ilçesinde bu defa ev sahibi Kaba ailesi tarafından portakal ve mandalina ikram edildi.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş