Skip Navigation Links

HBB'den Saha Yenileme Çalışması

HBB Fen İşleri Daire Başkanlığı, HBB Antakya İtfaiye Müdürlüğü’nde çevre düzenleme ve saha iyileştirme çalışması başlattı.

HBB'den Saha Yenileme ÇalışmasıWeb
TV

Gündem   A+a-

 HBB Antakya İtfaiye Müdürlüğü’ndeki 5 bin metrekarelik saha alanda 15 cm kalınlığında beton dökme çalışması gerçekleştiren HBB ekipleri, beton yüzeyin helikopterli makinelerle 10 kat daha sağlamlaştırılacağını bildirdi.
 
Doğal afetler ve olağanüstü durumlarda müdahaleye her an hazır vaziyette bekleyen itfaiye araçlarının hareket alanlarını iyileştiren ekipler, çevre düzenleme ve saha iyileştirme çalışmalarının 10 gün içerisinde tamamlanacağını duyurdu.
 
YENİ HAVUZ HİZMETE SUNULDU
 
Saha iyileştirme çalışmasıyla araçların hareket kabiliyetini arttıran HBB ekipleri, HBB Antakya İtfaiye Müdürlüğü içerisine acil durumlara su ile müdahalede kullanılan yeni bir havuz inşa etti.
 
Müdürlük içerisine yeni bir garaj  kazandırmaya hazırlandıklarını ifade eden HBB Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, büyük bir özveriyle çalışan itfaiye erlerinin sportif faaliyetler düzenleyebilmeleri için de basketbol ve voleybol sahası inşa edileceği bilgisini paylaştı.
 
 
 
HBB'den Saha Yenileme Çalışması videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet