Skip Navigation Links

Hatay’ın Melekleri İlk Maçına Çıkacak

Euroleague’de mücadele etmeye hak kazanan HBB Kadınlar Basketbol Takımı,Avrupa Şampiyonluğu için ilk sınavını Rusya temsilcisi karşısında verecek.

Hatay’ın Melekleri İlk Maçına Çıkacak

Spor   A+a-

2015-2016 Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi’ni 2’inci sırada tamamlayıp üstün bir başarıya imza atarak Euroleague’de mücadele etmeye hak kazanan HBB Kadınlar Basketbol Takımı, Avrupa Şampiyonluğu için ilk sınavını Rusya temsilcisi karşısında verecek.
 
Son olarak 24’üncü Cumhurbaşkanlığı Kupası’nda Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi’nin şampiyonu Fenerbahçe’yi 55-60’lık skorla mağlup ederek kupayı müzesine götüren ve tarihinde bir ilke imza atan Hatay temsilcisi, geçen sezon ligde yakaladığı başarıyı Euroleague maçlarına da taşımak istiyor.
 
ZORLU MÜCADELE 27 EKİM PERŞEMBE GÜNÜ ANTAKYA KAPALI SPOR SALONU’NDA
 
Toplamda 16 takımın mücadele edeceği 2016-2017 Kadınlar Euroleague’nin B Grubu’nda yer alan Hatay’ın melekleri, 27 Ekim Perşembe günü saat 18.00’de Antakya Kapalı Spor Salonu’nda Rus temsilcisi Nadezhda Orenburg Takımı ile mücadele edecek. Basketbolseverler bu zorlu maçı Youtube’un FIBA sayfasından canlı olarak takip edebilecek.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet