Skip Navigation Links

İTSO Polonya Büyükelçisi İle Görüştü..

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi ve Meclis üyeleri Polonya’ya düzenledikleri iş gezisi kapsamında Türkiye’nin Polonya Varşova Büyükelçisi

İTSO Polonya Büyükelçisi İle Görüştü..

Gündem   A+a-

 İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi ve Meclis üyeleri Polonya’ya düzenledikleri iş gezisi kapsamında   Türkiye’nin Polonya Varşova Büyükelçisi Tunç Üğdül’ü ziyaret ettiler.
 
Türkiye ile Polonya arasındaki Ticari ve Kültürel ilişkilerin güçlendirilmesi, iki ülke arasındaki diyalogların arttırılması amacıyla  Polonya’da düzenlenen iş gezisi kapsamında Polonya’nın Varşova Büyükelçisi olan Tunç Üğdül ile görüşen İTSO heyeti oldukça sıcak karşılandı. İskenderun ve Bölge ekonomisi hakkında Üğdül’e bilgiler veren İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, “Yönetim kurulu üyelerimiz ve Meclis üyelerimiz ile birlikte Polonya’ya iş gezisi düzenledik. Avrupa’nın en önemli ülkelerinden biri olan Polonya ile Türkiye arasında ticaretin arttırılmasına yönelik iş adamlarımız da burada gezi kapsamında araştırma yapma imkanı buldular” dedi. Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren  Türkiye’nin Polonya Varşova Büyükelçisi Tunç Üğdül ise, Polonya ekonomisi hakkında İTSO Heyetine bilgiler verdi. İTSO Başkanı Levent Hakkı yılmaz Ziyaretin anısına Üğdül’e plaket takdim etti. Ziyarette İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Meclis Başkanı Servet Ugutmen, İTSO  Meclis Başkan yardımcısı Erol Aygen, İTSO Başkan yardımcıları Mahir Taner, Muhsin Yeter, İTSO Vakıf Başkanı Doğan Erten, İTSO Vakıf Başkan yardımcısı Saadet Özmen, İTSO Yönetim Kurulu üyeleri  Necat Özkaya, Gassan Kuran, Adnan Mursaloğlu, Bülent Sekükçoğlu, Sanem Akpınar, Okan Belli, Belediye Meclis üyeleri Ali Tekten, Fuat Keser ve Mehmet Kütük te hazır bulundular.  
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet