Skip Navigation Links

Denizciler’e 112 Acil İstasyonu Yapılacak

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Denizciler’e 112 acil istasyonun yapılacağını belirtti.

Denizciler’e 112 Acil İstasyonu Yapılacak

Gündem   A+a-

 İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Denizciler’ e 112 acil istasyonun yapılacağını belirtti.
Hatay İl Sağlık Müdürlüğü ile İskenderun Belediyesi arasında Denizciler bölgesine yapılacak olan 112 acil istasyonu için protokol imzalandı.
 
HERŞEY İSKENDERUN İÇİN
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, yaptığı açıklamada, göreve geldikleri ilk günden bugüne kadar sosyal belediyecilik anlayışı ile hareket ettiklerini belirterek ,”Bu anlamda halk sağlığı müdürlüğümüz ile iletişime geçerek eski bitpazarının bir kısmını sağlıklı yaşam parkı olarak hizmete açtık. Halk sağlığı müdürlüğümüz ile halk sağlığı etkinlikleri düzenledik. Şimdi de Denizciler gibi gelişen bir bölgede ihtiyaç duyulan 112 acil servis istasyonu için protokol imzalıyoruz. Her şey İskenderun için.” dedi.
 
BAŞKAN SEYFİ DİNGİL’E TEŞEKKÜR EDİYORUZ
Hatay İl sağlık müdürü Sabahattin Yılmaz ise sağlığa desteklerinden ötürü Başkan Seyfi Dingil’e teşekkür ederek, ”Belediyemize ait bir yeri sağlık tesisi ve 112 acil istasyonu olacak şekilde ücretsiz tahsis aldık. Bu önemli hizmetin gerçekleşmesi bizler ve bölge halkı için çok önemli. İskenderun her geçen gün büyüyor. Nüfusun artması böylesine önemli sağlık tesislerine olan ihtiyacı önemli hale getiriyor. Hayırlı olsun” diye konuştu.
Yapılan konuşmaların ardından Başkan Seyfi Dingil ve Hatay İl sağlık müdürü Sabahattin Yılmaz protokolü imzaladı.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet