Skip Navigation Links

HBB Başarıya Doymuyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi, sporun her dalında elde edilen başarılarla adını zirveye altın harflerle yazdırmayı sürdürüyor.

HBB Başarıya Doymuyor

Gündem   A+a-

 
Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB), sporun her dalında elde edilen başarılarla adını zirveye altın harflerle yazdırmayı sürdürüyor. HBB Başkanı Doç .Dr Lütfü Savaş’ın üzerine hassasiyetle eğildiği sportif faaliyetler, Hatay’ın spor geleceğinin sağlam temeller üzerine inşa edilmesine vesile oluyor.
 
HBB Spor Kick Boks Takımı sporcularından M. Kemal Çelik, bölgesel, ulusal ve uluslararası müsabakalarda üstün başarı elde ederek hem takım başarılarıyla hem de bireysel başarılarla ismini duyurmaya devam ediyor.
 
SPORUN ‘EN’LERİ HBB’DE
 
HBB’nin yetenekli sporcusu, takım antrenörleri Murat Akman ve Ali Nail Akman’ın teknik ve taktikleriyle sayısız başarıya imza attı.  Başarılı sporcu M.Kemal Çelik, Beyza Piliç katkılarıyla düzenlenen Amatör Sporlar Haftası etkinliklerinde Hatay’ın spor alanındaki ‘en’leri arasında girmeyi başardı.
 
Yıldız sporcu Amatör Sporlar Haftası’nda başarı plaketine layık görüldü. Plaketini, Hatay Gençlik ve Spor il Müdürü Muhammed Cemil Şensöz’den alan genç sporcu, dalında uzman antrenörlerle çok çalışarak elde ettiği başarılardan duyduğu gururu dile getirerek, gelecek başarıların da sözünü verdi.
 
ANTRENÖRLERDEN BAŞKAN SAVAŞ’A TEŞEKKÜR
 
HBB Spor Kick Boks Takım antrenörleri sporun ve sporcunun her zaman yanında olarak başarı yolculuğunda desteklerini esirgemeyen HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a teşekkürlerini iletti. 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet