Skip Navigation Links

Muhtarlar Halk ile Belediye Arasındaki En Önemli Köprü

Hatay Muhtarlar Dernek Başkanları, 19 Ekim Muhtarlar Günü münasebetiyle Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Vekili İlmittin Boz’u makamında ziyaret etti.

Muhtarlar Halk ile Belediye Arasındaki En Önemli KöprüWeb
TV

Gündem   A+a-

 Gerçekleşen nezaket ziyaretine Hatay Büyükşehir Belediyesi Muhtarlar Daire Başkanı Durmuş Yıldırım, Akdeniz Muhtarlar Federasyonu Başkan Vekili Tuncay Yıldız, Hatay Muhtarlar Derneği Başkan Vekili Yahya Emeç,  Antakya Muhtarlar Derneği Başkanı Semir Yoğurtçu, Antakya Muhtarlar Derneği Başkan Yardımcısı Süleyman Çaltak ve Akdeniz Muhtarlar Federasyonu yönetim kurulu üyeleri katılım gösterdi.
BOZ: HALKIMIZIN SORUNLARINI SİZLERİN ARACILIĞIYLA DAHA YAKINDAN TAKİP ETME FIRSATI BULUYORUZ”
Muhtarların halk ile belediye arasında önemli bir köprü vazifesi gördüklerinin altını çizen Boz, “Hatay Büyükşehir Belediyesi kurulalı çok uzun yıllar bu kısa süre içerisinde çok önemli projelere imza attık. Hatay’ın en önemli sorunlarından biri olan altyapı sorunlarına öncellikli olarak çözüm üretiyoruz. Diğer şehirler ile kıyasladığınız zaman Türkiye’de altyapı çalışmalarında ilk sıradayız. Ayrıca Hatay’ın en önemli sorunlarından biri olan içme suyu ve kanalizasyon sorunlarını çözmek amacıyla çalışmalarımız devam ediyor. Hatay’ın her ilçesine eşit bir şekilde hizmet verme gayesi ile hareket ediyoruz. Halkımızın sorunlarını sizlerin aracılığıyla daha yakından takip etme fırsatı buluyoruz. Bu vesile ile 19 Ekim Muhtarlar Günü’nüzü en içten dileklerimle kutluyorum ”ifadelerini kullandı.
YILDIRIM: HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ OLARAK SİZLERE HİZMET ETMEK VE SİZLERİ MUTLU GÖRMEK BİZİM İÇİN ONUR VERİCİ BİR OLAYDIR
Hatay halkının sorunlarını daha yakından takip edebilmek amacıyla mahalleleri tek tek dolaşarak istek ve talepleri dinlediğinin altını çizen HBB Muhtarlar Daire Başkanı Durmuş Yıldırım, “Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, yerel yönetimlerin önemli unsuru olan muhtarları önemseyen bir sosyal belediyecilik anlayışıyla hareket ediyor. Hatay Büyükşehir Belediyesi olarak sizlere hizmet etmek ve sizleri mutlu görmek bizim için onur verici bir olaydır. Biz sizler için varız ve sizlerin aracılığıyla mahallelerimize hizmet etmekteyiz. Muhtarlarımızın bizlere daha rahat bir şekilde ulaşabilmeleri ve sorunlarını dile getirmeleri amacıyla için web sitesi kurmayı planlıyoruz” dedi.
Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaretin ardından Muhtarlar Derneği Başkanları ve Akdeniz Muhtarlar Federasyonu yönetim kurulu üyeleri verdiği bilgilerden ve çalışmalarından dolayı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Vekili İlmittin Boz’a teşekkür ederek çiçek takdim etti.
 
 
Muhtarlar Halk ile Belediye Arasındaki En Önemli Köprü videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet