Skip Navigation Links

CHP Arsuz Gençlerinden Ücretsiz Kurs

ÖSS ve LYS’na hazırlanan öğrencilere yönelik kursun ilk dersinde kursiyerleri ve İlçe Gençlik Kolları Başkanı ile yöneticileri ziyaret etti.

CHP Arsuz Gençlerinden Ücretsiz Kurs

Gündem   A+a-

 
Cumhuriyet Halk Partisi Arsuz İlçe Başkanı Av.Faik Çekin, CHP Arsuz İlçe Gençlik Kollarının, İlçe Başkanlığı himayesinde ve İlçe Başkanlığının desteğiyle açmış olduğu ÖSS ve LYS’na hazırlanan öğrencilere yönelik kursun ilk dersinde kursiyerleri ve İlçe Gençlik Kolları Başkanı ile yöneticileri ziyaret etti.
 
İlçe Başkanı Av.Faik Çekin ziyaretinde İlçe Gençlik Kolları tarafından geçen yıl LYS’na dönük olarak açılan ve önemli başarılar elde edilmiş olması nedeniyle bu yıl ÖSS ve LYS’na yönelik olarak açılan kursu düzenleyen İlçe Gençlik Kolları Başkanı Taner Kırılmış ve yönetimi ile kursta gönüllü olarak ders veren öğretmenlere, ayrıca kursa destek veren Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha ile ilçe yöneticilerine katkılarından dolayı teşekkür etti.
 
İlçe Başkanı Av.Faik Çekin ziyareti sırasında kursiyerlere hitaben yaptığı konuşmada, İlçe Gençlik Kolları tarafından açılan bu kursun ÖSS ve LYS’na hazırlanan, fakat olanaksızlıklardan dolayı bu amaçla faaliyet gösteren kurumlara gidemeyen adayların bu hazırlıklarına katkı vermek için tamamen ücretsiz olarak düzenlendiğini, öğrencilerin kursa düzenli olarak devam etmelerinin, bu kurstan azami faydayı sağlamaları yönünden önemli olduğunu, ayrıca bunun, kursta gönüllü olarak görev alan öğretmenlerin çalışma azmini ve motivasyonunu da arttıracağını söylemiş ve tüm kursiyerlere başarılar diledi.                        
 
CHP Arsuz İlçe Gençlik Kolları Başkanı Taner Kırılmış da yaptığı konuşmada şöyle dedi;
 
“Projemiz kapsamda üzerinde yoğun çaba sarf ettiğimiz Üniversiteye Hazırlanan Gençlere Ücretsiz LYS Eğitiminin 2'ci döneminin startını verdik...
İlk ders gününde gençlerimizin yanında olan    PM Üyesi Mevlüt Dudu,İlçe Başkanı  Faik Çekin ve yönetim kurulu, İl Başkan Yardımcısı Bedir Tümkaya, İl Gençlik Kolları Başkanı Ümit Kutlu, Arsuz Kadın Kolları Başkanı Remziye Berkyürek ve Arsuz Belediye Meclis Üyemiz Hasan Karaaslan'ın  ziyaretleri  mutlu etmiş ve onurlandırmıştır.
 
Geçen dönem büyük emek sarf ederek gerçekleştirdiğimiz projemizdir.14 öğrencimizi çeşitli üniversitelere  göndererek verdiğimiz emeğin meyvesini alma mutluluğunu yaşadık.
 
Başta projede desteklerini esirgemeyen projenin baş mimarı gönüllü öğretmenlerimiz olmak üzere İlçe Başkanımız  Faik Çekin ve yönetim kurulu, Arsuz Belediye Başkanımız Nazım Culha'ya teşekkür ederiz. Her şey geleceğimizin umudu gençler içindir.” 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet