Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Böyle Kız İsteme Görülmedi..

25 metre branda açtırdı, 1001 adet gülden oluşan arajman yaptırdı, 8 davul-zurna çaldırdı ve kurban kestirdi.

Böyle Kız İsteme Görülmedi.. Web
TV

Magazin   A+a-

İskenderun’da ağır ve asil bir kızla hayatını birleştirmek için kolları sıvayan işadamı Hüseyin Zaroğlu, evleneceği Gizem Akyüz’ün şerefine ve güzelliğine yakışır bir kız isteme organizasyonu yaptı.. 
Böyle Kız İsteme Görülmedi.. 
25 metre branda açtırdı, 1001 adet gülden oluşan arajman yaptırdı, 8 davul-zurna çaldırdı ve kurban kestirdi.
Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde faaliyet gösteren Hanzade Otel Sahibi Hüseyin Zaroğlu, belki de hayatının en önemli organizasyonunu yaptı.
İskenderun’da Remax Ada Gayrimenkul Müdürü Gizem Akyüz’ü ailesinden istemek için yaklaşık 80 kişilik aile yakını ve akrabasıyla gelen Hüseyin Zaroğlu, kız istemenin gerçekleşeceği apartmanın karşısına 25 metrelik Gizem Akyüz’ün resminin bulunduğu branda astırdı, 1001 gülden oluşan arajmanla kapıyı çaldı, 8 davul ve zurna ile birlikte halaylar çekti ve en önemli adağını kapıda kurban kestirerek gerçekleştirdi. 
İşadamı Hüseyin Zaroğlu’nun kız isteme organizasyonu bu kadar teferruatlı ve muhteşem olunca, nişan töreninin nasıl bir şekilde yapılacağı da merak konusu oldu. 
İskenderun Dumlupınar Mahallesi sakinlerinin ilgiyle izlediği ve gelin Gizem Akyüz’ün de şaşkınlık ve heyecanla olup bitenlere anlam veremediği görkemli ve şahşalı kız isteme merasimi, her genç kızın hayalini süsleyecek kadar güzeldi. 
Evlenme teklifine aldığı olumlu yanıtın ardından bir dizi organizasyona girişen Hüseyin Zaroğlu, kız isteme merasimi öncesi tüm hazırlıklarını Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde tamamladı. 
Önce kız isteme merasiminin yapılacağı binanın karşısındaki binaya 25 metrelik Gizem Akyüz’ün resminin bulunduğu branda asıldı ve ardından 1001 adet gülden oluşan arajmanla beraber kız isteme merasimine kalabalık akraba topluluğuyla geçildi.
Kız isteme merasiminin gerçekleşmesi ve her iki ailenin hayırlı olsun demesi üzerine caddede 8 davul ve zurna eşliğinde halaylar çekilmeye başlandı. 
Kız isteme sonrası  Gizem Akyüz’ü babasından şan ve şerefle aldığı gün için kurban adayan Hüseyin Zaroğlu, bu adağını da kapının önünde tüm davetlilerin huzurunda gerçekleştirdi.
İşadamı Hüseyin Zaroğlu’nun hayatının dönüm noktası sayılabilecek bir adımı atarken Gizem Akyüz için organize ettiği kız isteme merasimi ise uzun yıllar hafızalardan silinmeyecek kadar güzel oldu. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Böyle Kız İsteme Görülmedi..  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş