Skip Navigation Links

CHP Dörtyol Gençlik Kolları Birinci Oldu

Hatay CHP İl Gençlik kollarının düzenlediği, ilçeler arası bilgi yarışmasında Dörtyol'un çiçeği burnunda Gençlik Kolları Başkanı Onur Alp Arıkan birin

CHP Dörtyol Gençlik Kolları Birinci Oldu

Gündem   A+a-

 Hatay CHP İl Gençlik kollarının düzenlediği, ilçeler arası bilgi yarışmasında Dörtyol'un çiçeği burnunda Gençlik Kolları Başkanı Onur Alp Arıkan birinci oldu.
 
Hatay HATMEK'de düzenlenen 1. Hatay ilçeler arası Gençlik Kolları Bilgi yarışması'na Hatay'ın 15 ilçe gençlik örgütleri başta olmak üzere, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü İzmir Milletvekili Selin Sayek Böke, HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, CHP Hatay İl Başkanı Mehmet Güzelmansur, CHP ilçe örgütleri, ve yönetim kurulu üyeleri katılım gösterdiler.

Hatay'da ilk olarak düzenlenen ilçeler arası CHP Gençlik Kolları bilgi yarışmasında, 5'erli groplar halinde yapılan ve Sosyal demokrasi, İnkilat Tarihi, Atatürkçülük, İletişim ve Halkla ilişkiler konularından sorular yöneltildi.

Yarışma sonunda finale kalan Antakya, Kumlu ve Dörtyol olurken birinciliği Dörtyol Gençlik Kolları Başkanı Onur Alp Arıkan ve beraberindeki Furkan Aydın ve Emre Zafer Çelebi kazandılar.

Kumlu 2. ve Antakya'da yarışmada 3. oldular.

Dereceye giren ilçelere sertifikaları HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş tarafından verilirken, plaketleri ise CHP Hatay İl Başkanı Mehmet Güzelmansur takdim etti.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü İzmir Milletvekili Selin Sayek Böke de Laptop (bilgisayar) hediye takdim etti.

Yarışma sonrasında CHP Dörtyol Gençlik Kolları Başkanı Onur Alp Arıkan, yaptığı açıklamada; "CHP Hatay İl Gençlik örgütümüzün düzenlediği 1. İlçeler arası bilgi yarışmasını temsilen katıldığımız Dörtyol Gençlik kolları olarak kazanmış bulunmaktayız. Destek olan, Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Bilge Çetin ve MYK Üyesi Burhan Tutu'ya ve emeği geçen herkese Gençlik Kolları Başkan'ı olarak teşekkür ederim" dedi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet