Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Abdulkadir Yüksel'in Seyfi Dingil'e Ziyareti

Gaziantep Milletvekili Abdulkadir Yüksel İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i makamında ziyaret etti.

Abdulkadir Yüksel'in Seyfi Dingil'e Ziyareti

Gündem   A+a-

 
AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Abdulkadir Yüksel İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i makamında ziyaret etti.
 
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek ilçede yapılan çalışmalar ve projelerle ilgili Yüksel’e bilgiler verdi.
 
Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette; İskenderun Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Bilgin ve Ahmet Çetinkaya’da hazır bulundu.

AK PARTİ BELEDİYECİLİKTE MARKADIR

 
Ziyarette bir açıklamada yapan AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Abdulkadir Yüksel, “ülke genelinde belediyelerimizi sık sık ziyaret ederek halka hizmet noktasında fikir alışverişinde bulunuyoruz. AK Parti olarak belediyecilikte çığır açmış bir anlayışa sahibiz. Yerel yöneticiliği çok iyi yaparız. Bu konuda iddialıyız. Halka hizmeti en iyi biz yaparız. İskenderun büyük önem verdiğimiz bir bölge. Başkanımızdan çalışmalar ile ilgili bilgiler aldık. İskenderun geleceği parlak bir şehrimizdir. Çalışmalarında Başkanımıza başarılar diliyoruz. İskenderun’a hizmet noktasında elimizden gelen tüm desteği vermeye hazırız” diye konuştu.
 
Yapılan konuşmaların ardından Başkan Seyfi Dingil ve Yüksel bir süre sohbet ederek fikir alış verişinde bulundu. 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş