Skip Navigation Links

Lütfü Savaş Bir Yere Gitmiyor

Güzelmansur haberlerin asılsız iddialardan ibaret olduğunu belirten bir açıklama yaptı.

Lütfü Savaş Bir Yere Gitmiyor

Gündem   A+a-

 
CHP  Hatay İl Başkanı Mehmet Güzelmansur Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş'ın yakın bir tarihte Ak Parti'ye  geçeceği iddialarının gerçeği yansıtmadığını haberlerin asılsız iddialardan ibaret olduğunu belirten bir açıklama yaptı. Güzelmansur açıklamasında,  CHP'Lİ Hatay Bürük Şehir Belediye  Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş'ın tüm Hatay kamuoyunun taktirini kazanmış hizmetlere imza attığını ifade ederek açıklamasında şöyle dedi;
 
Son dönemlerde çıkan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç. Dr. LÜTFÜ SAVAŞ Ak Parti’ye geçiyor şeklindeki haberler asparagas haberler gerçek dışıdır. Cumhuriyet Halk Partili Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. LÜTFÜ SAVAŞ özellikle ilimize yaptığı hizmetler ile birlikte tüm Hatay halkının takdirini fazlasıyla toplamış tüm gönüllerde yer edinmiştir.
 
Hizmet yönünden hiçbir eleştiri yapamayacağını anlayan bazı yandaşlar Lütfü SAVAŞ Ak Parti’ye geçiyor şeklindeki haberleri yaparak başkanımızı yıpratmaya akılları sıra partimizden koparmaya çalışmaktadır. Unutulmasın ki Cumhuriyet Halk Partisi ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü SAVAŞ et ile tırnak gibi çalışmakta olup birbirinden koparılmayacak kadar bir bütündür.
 
 Gelecek yerel seçimlerde büyük bir hüsrana uğrayacağını anlayan Ak Parti’liler şunu bilmelidir ki Cumhuriyet Halk partisi Hatay’da iktidarını uzun yıllar devam ettirecektir. CHP’nin de Doç. Dr. Lütfü SAVAŞ’ın da tek sevdası Hatay tek derdi Hatay halkına hizmet etmektir.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet