Skip Navigation Links

DTSO'dan İhtiyaç Sahibi Öğrencilere Destek

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin talimatları doğrultusunda Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odası, Dörtyol İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü

DTSO'dan İhtiyaç Sahibi Öğrencilere Destek

Gündem   A+a-

 Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin talimatları doğrultusunda Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odası, Dörtyol İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesindeki okullardaki ihtiyaç sahibi öğrencilere yönelik olarak 30 000 TL değerinde ayni yardım yaptı.

Önceki gün Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odasında gerçekleştirilen teslim töreninde bir açıklama yapan Oda Başkanı Cemal Talay; “Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tüm ülke genelindeki Odalarımıza ilçe milli eğitim müdürlüklerimiz bünyesindeki okullarda ihtiyaç sahibi öğrencilerimizin eğitim ve öğretim faaliyetlerinin desteklenmesi yönündeki talimatları oldu. Bu talimat doğrultusunda bizde Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odası olarak 30 bin Tl değerinde ayni yardımlarımızı hazırlayarak bu gün İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mehmet Toksoy’a teslim ediyoruz. Geçtiğimiz hafta İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mehmet Toksoy’dan okullar bazında bir liste talep etmiştik. Bize iletilen liste doğrultusunda hazırladığımız kolilerimizin bu gün dağıtımını gerçekleştireceğiz” dedi. 

Dörtyol İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Toksoy’da yaptığı açıklamada; “Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odamızın her yıl geleneksel hale getirerek yaptığı bu yardımlar bizleri fazlasıyla mutlu etmekte. Okullarımızda gerçekten ihtiyaç sahibi öğrencilerimiz mevcut. Bu yapılan yardımlar kurum olarak bizleri mutlu ederken yavrularımıza da ayrıca moral ve heyecan olmakta. 2015 – 2016 eğitim öğretim yılında 700 Mont ve 400 Çanta’dan oluşan ve piyasa değeri yaklaşık 40 bin TL olan eğitim yardımı yapan Ticaret Odamızın yönetimi 2016 -2017 eğitim öğretim yılımızda ise 30 bin TL değerindeki bu nakdi yardım ile bizlere önemli bir destekte bulunmuşlardır. Kurumumuz ve öğrencilerimiz adına şükranlarımızı sunuyoruz.” Dedi.

Teslim törenine Dörtyol İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Toksoy, Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cemal Talay, Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ertunç ve Oda Genel Sekreteri Ahmet Karapür katıldı.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet