Skip Navigation Links

Arsuz Zabıtası Halk Sağlığı ve Huzuru İçin Çalışıyor..

Hatay’ın Arsuz ilçesi yoğun geçen yaz döneminde 350-400 binleri bulan bir nüfusla rekor kırdı.

Arsuz Zabıtası Halk Sağlığı ve Huzuru İçin Çalışıyor.. Web
TV

Arsuz   A+a-

Arsuz Belediyesi zabıta ekipleri de, yoğun tatilci sürkilasyonuyla birlikte yaz döneminde aldığı tüm tedbirlerle halk sağlığı ve huzuru için 24 saat çalıştı.
 
Arsuz Belediyesi Zabıta Müdürü Cüneyt Özbey Çavdır, Belediye Başkanı Nazım Culha’nın talimatları doğrultusunda yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. 
 
Türkiye’nin en hızlı gelişen ilçelerinden birisi olan Arsuz’un yapılanması sürecinde esnafların yasa, yönetmelik ve kurallara uymaları, büyükşehir ve ilçe sistemine adapte olabilmeleri için çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini belirten Zabıta Müdürü Cüneyt Özbey Çavdır, gıda üretimi yapan işletmeler başta olmak üzere, kaldırım işgallerine kadar bir çok konuda yoğun çalıştıklarını söyledi.
 
Hatay’ın büyükşehir ve dolayısıyla Arsuz’un da ilçe olmasıyla bir çok uygulama ve alışkanlığın değiştiğini hatırlatan Çavdır, yeni sisteme adapte olmakta zorlanan esnaflara her zaman yardımcı olduklarını söyledi. 
 
Amaçlarının para ceza keserek esnafları mağdur etmek değil, yeni sisteme adapte olarak halkın sağlığını ve huzurunu muhafaza etmek olduğuna vurgu yapan Arsuz Belediyesi Zabıta Müdürü Cüneyt Özbey Çavdır, tüm halk ve esnafların belediyenin şefkatini, desteğini hissetmelerini sağlamak amaçlarına dikkat çekti. 
 
Eğitim ve bilgilendirme çalışmalarına Başkan Nazım Culha’nın talimatıyla ayrı bir önem verdiklerini belirten Arsuz Belediyesi Zabıta Müdürü Cüneyt Özbey Çavdır, eğitim çalışmalarına öncelikle zabıta kadrosundan başlayarak, esnafların doğru bilgilendirilmesini amaçladıklarına dikkat çekti. 
 
Arsuz’un diğer ilçelerden farklı olarak 4 aylık tatil dönemi nüfusuyla diğer aylardaki nüfus oranlaması arasında uçurum denilebilecek kadar büyük fark oluştuğunu belirten Çavdır, müzikli eğlence mekanları, lokantalar, döner salonları, marketler ve daha onlarca sektörde faaliyet gösteren işletmelere önce eğitim ve bilgilendirme çalışmalarıyla sorunların üstesinden gelmeyi başardık.  
 
 
 
 
Arsuz Zabıtası Halk Sağlığı ve Huzuru İçin Çalışıyor..  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet