Skip Navigation Links

Palmiye'de Başhekim Dr. Yılmaz Şahutoğlu

Bölgenin en iyi genel cerrahlarından Genel Cerrahi Uzmanı Operatör Doktor Yılmaz Şahutoğlu, Özel Palmiye Hastanesi Başhekimliği görevine getirildi.

Sağlık   A+a-

Bölgenin en iyi genel cerrahlarından Genel Cerrahi Uzmanı Operatör Doktor Yılmaz Şahutoğlu, Özel Palmiye Hastanesi Başhekimliği görevine getirildi. Şahutoğlu’nun sağlık turizmi kapsamında hastaneyi Ortadoğu ülkeleriyle buluşturması bekleniyor.
Palmiye’de Başhekim Dr. Yılmaz Şahutoğlu
Hatay bölgesinin en iyi cerrahlarından Genel Cerrahi Uzmanı Operatör Doktor Yılmaz Şahutoğlu, Özel Palmiye Hastanesi Başhekimliği görevine getirildi.
Başhekim Doktor Yılmaz Şahutoğlu’nun yardımcılıklarına ise Çocuk Hastalıkları Uzmanı Doktor Zeki Ötünç ile Biyokimya Uzmanı Doktor Müjde Yazar Culha getirildi.
Sağlık Bakanlığı tarafından da onaylanan Doktor Yılmaz Şahutoğlu’nun başhekimlik görevi nedeniyle Özel Palmiye Hastanesi’nde farklı bir heyecan ve mutluluk yaşanıyor.
Genel hastane olduktan sonra yeni bölümleri hizmete sokarak başarılı hekimlerle kadrosunu güçlendiren Özel Palmiye Hastanesi, “Güvenli Ellerdesiniz” sloganına uygun bir hizmet politikası sürdürüyor.
Doktor Yılmaz Şahutoğlu, kaliteli hizmet, hasta memnuniyeti ve titiz çalışma prensipleriyle tanınıyor. Cerrahi operasyonlarda olduğu gibi yönetim anlayışında da “Sıfır Hata” prensibi uyarısını tüm hastane kadrosuna bildirdiği öğrenilen Şahutoğlu’nun hastaneyi Ortadoğu ülkeleriyle buluşturması bekleniyor.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet