Skip Navigation Links

Park Forbes’da Güleryüzlü Dakikalar

Güleryüz Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri yeni açılan alışveriş merkezi Park Forbes’ı ziyaret etti.

Park Forbes’da Güleryüzlü DakikalarWeb
TV

Gündem   A+a-

Arsuz’da Özel Eğitime gereksinim duyan öğrencilerin okulu Güleryüz Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri yeni açılan alışveriş merkezi Park Forbes’ı ziyaret etti. Açıldığı günden bu yana öğrencilerini hayatın her noktasında toplum ile iç içe getirecek adımlar atan Güleryüz Özel Eğitim Merkezi bu defa öğrencileri ile Park Forbes’da keyifli dakikalar yaşadı.
 
Güleryüz Özel Eğitim Merkezi Kurucusu Nesli ÖZDEMİR Özel Eğitime gereksinim duyan öğrencilerin sosyal alanlarda daha fazla vakit geçirmesi gerektiğini, okuldaki verilen eğitimin yanı sıra çeşitli etkinlik ve aktivitelere katılarak öğrencilerin toplum ile kaynaşması ve vakit geçirmesi gerektiğini belirtti.
 
Ziyaret sırasında Park Forbes yemek katındaki Harbiye Dürüm’den yemek yiyen öğrenciler, aynı zamanda Harbiye Dürüm şapkalarını giyerek gelen müşterilerin siparişlerini aldı ve hazırladı. Harbiye Dürüm sahibi Erdal Bey, öğrencilerin çalışma ve performansından memnun kaldığını istedikleri zaman Harbiye Dürüm’de çalışabileceklerini söyledi.
 
Yemeklerini yiyen öğrenciler Playland oyun alanında keyifli dakikalar geçirdi ve  doyasıya eğlendi. Çocukların eğlencesi sadece Playland ile sınırlı kalmadı. Daha sonra yemek katında hizmet veren çocukların sevgilisi haline gelmiş By Apiş Organizasyon’da Kum boyama ve yüz boyama etkinliği yapan öğrenciler hem eğlendiler, hem de el becerilerini geliştirdiler. 
 
Özel eğitime gereksinim duyan öğrencilerin sadece yılın belirli günlerinde hatırlanmasının yanlış olduğunu söyleyen Kurucu Nesli Özdemir konuşmasında öğrencilerine bu keyifli anları yaşamasını sağlayan Park Forbes yönetimine, Sponsor olan Harbiye Dürüm, Playland ve By Apiş Organizasyon’a çok teşekkür etti.  
 
 
 
 
Park Forbes’da Güleryüzlü Dakikalar videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet