Skip Navigation Links

CHP’den Samandağ Eğitimsen’e Ziyaret

CHP’den Samandağ Eğitimsen’e Ziyaret

CHP’den Samandağ Eğitimsen’e  Ziyaret

Gündem   A+a-

Chp il Başkanı Mehmet Güzelmansur,Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir, CHP Samandağ ilçe Başkanı İbrahim Aydoğan,Samandağ Belediye Başkan Yardımcısı M.Ali Kamacı,CHP Hatay Gençlik Kolları Başkanı Ümit Kutlu, CHP Samandağ Gençlik Kolları Başkanı Burak Kimyonşan,Samandağ Kadın Kolları Başkanı Sevcan Toprak ,Belediye Meclis üyeleri, CHP il ,ilçe yöneticileri Katıldı. 
CHP Samandağ ilçe Başkanı İbrahim Aydoğan: “Bizler ilk günden bu güne sizlerin yanındayız. Öğretmenlerimiz antidemokratik, faşizan bir tutumla açığa  alındılar. Bu haksız uygulamadan derhal vazgeçilmelidir. Devrimci, aydın demokrat öğretmenler görevlerine iade edilmelidir. Bütün öğretmenlerimiz, koşulsuz, kayıtsız şartsız görevlerine iade edilene kadar sizlerin yanındayız. Bu amaçla sizleri ziyaret ettik.”dedi.
Eğitim sen Başkanı Cüneyt Kayıkçı:”Samandağ Eğitimsen olarak buy anlamlı ziyaret için yürekten teşekkür ediyorum.29 gün önce ilk açıklandığından bu güne kadar bütün kurumlarımız yanımızda yer aldı. Bir ilçede belediye başkanının bu işin yanında  yer alması ,parti olarak bütün organların destek mesajlarını vermesi önemlidir. İlk gün bize belediye adına bir arkadaşımız geldi. Başkan Bey yurtdışındaydı.Bize bütün gücümüzle yanınızdayız ,sonuna kadar bu işin peşindeyiz dediler. Büyük bir minnettarlıkla bu mesajı aldık. O gün bugündür bütün kurumlarınızla yer aldınız.Bugün bu işi üst boyutta yer alan yaklaşımınız bizleri memnun etti. Yürekten teşekkür ediyoruz.Samandağ Eğitim sen üyeleri adına sizleri saygıyla selamlıyorum. “dedi.  
Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir:”Değerli arkadaşlar sizlerin Mağduriyet sürecinin başladığı o günden bugüne hiç tereddüt etmeden yanınızda olduk.Yaşanan sıkıntı toplumun bütün kesimlerini ciddi bir şekilde rahatsız ettiğini,Bu sıkıntının mevcut iktidarın hangi niyetle,iradeyle   yaptığını bilen bir yerden bu tutumun karşısında olacağımızı ilan ettik. Bu ilanın tecellisi olarak buradayız. Net olarak burada öğretmenlerimizin tamamı,hatta kamuda çalışan arkadaşlarımızın tamamı aynı sıkıntıyı yaşıyor. Hukuki süreç bitmeden tüketilmeden insanların bu şeklide mağdur edilmesini asla   kabul etmiyoruz. Sizleri her anlamda destekleyeceğimizi, yanınızda duracağımızı tekrar ifade ediyorum.Hepinize geçmiş olsun,sizleri göreviniz başında an yakın zamanda görmek istiyoruz. “dedi. 
CHP İl Başkanı Mehmet Güzelmansur:”Partimizin   en alt üyesinden genel başkanımıza kadar 29 günden beri en önemli gündemimiz eğitim sen mağdurlarıdır. Genel Başkanımız  il başkanları toplantısında haksız olarak açığa alınan öğretmenlerin bir an önce görevlerine dönmesi gerektiğini  belirtti.  Süreç kolay bir süreç değil.Genel Başkanımızdan milletvekilimize kadar en önemli gündemimiz mağdur edilen öğretmenlerdir.Anayasal hak olan Sendikal faaliyetlerden dolayı kimse cezalandırılmaz. Bizler CHP ailesi olarak kalben ve ruhen yanınızdayız. Genel Başkanımızdan üyelerimize kadar bunu hissediyoruz.Bu davayı sonuna kadar sahipleniyoruz. “dedi. 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet