Skip Navigation Links

İsitişare Toplantısı Gerçekleşti

Başkan Nehir Partinin bütün unsurlarının uyumlu bir şekilde çalışmasından dolayı Hatay’da başarı çıtasının yükselmesini arzuladığını ifade etti.

İsitişare Toplantısı Gerçekleşti

Gündem   A+a-

 
CHP Hatay İl Başkanı Mehmet Güzelmansur, Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir’in katılımıyla gerçekleşen Toplantıya Belediye Meclis üyeleri, CHP üyeleri, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Kamacı, Mehmet Yıldız,  Adem Yılgın katıldı.İstişare  toplantısında CHP Samandağ İlçe Başkanı İbrahim Aydoğan ev sahipliği yaptı.

Chp Hatay il Başkanı Mehmet Güzelmansur, CHP ülkemizin sigortasıdır.İl ve ilçe teşkilatlarımızla,meclis üyelerimizle ,partili üyelerimizle partimizin başarısı ve ülkemizin geleceği için çalışıyoruz. “ifadelerinde bulundu  . Güzelmansur toplantının devamında belediye başkanları,ilçe örgütleri  ve partinin bütün unsurlarıyla uyumlu bir çalışma içinde olduklarını belirtti.

Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir istişare toplantısında,  ilçenin geleceğine yön verecek çalışmalarla ilgili fikir alışverişinde bulundu.Başkan Nehir Partinin bütün unsurlarının uyumlu bir şekilde çalışmasından dolayı Hatay’da başarı çıtasının yükselmesini arzuladığını ifade etti. 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet