Skip Navigation Links

Çaparali: 'Önceliğimiz Temiz Bir İçme Suyu'

HATSU,Defne'ye mahallelerdeki eksikleri tespit etme ve çözümler geliştirme adına mahalle muhtarları ile istişare toplantılarına devam ediyor.

Çaparali: 'Önceliğimiz Temiz Bir İçme Suyu'Web
TV

Gündem   A+a-

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), Defne ilçesine bağlı mahallelerdeki eksikleri tespit etme ve çözümler geliştirme adına mahalle muhtarları ile istişare toplantılarına devam ediyor.
 
İçmesuyundan yağmursuyuna, kanalizasyondan arıtma tesislerine kadar yapılan ve yapılacak olan projelerin ele alındığı toplantıya Defne Belediye Başkanı İbrahim Yaman, HATSU Genel Müdürü Mehmet Çaparali, Hatay Muhtarlar Derneği Başkanı Mahmut Gülcü, HATSU Daire Başkanları ile Şube Müdürleri ve Defne Mahalle Muhtarları katılım gösterdi.
 
Çaparali: Muhtarlarımızı Önemsiyoruz
 
Mahalledeki ihtiyaçları ile talepleri ilk ağızdan dinleyen ve ivedi şekilde çözümler geliştirme adına ilgili birim yetkililerine sık sık not aldıran HATSU Genel Müdürü Mehmet Çaparali, HATSU olarak Defne’ye daha fazla katkıda bulunmak amacıyla vatandaşların ve muhtarların fikirlerini önemsediklerine vurgu yaparak, Defne’deki HATSU temsilcileri ile sürekli irtibatta olduklarını ve gerek muhtarlar, gerek vatandaşların taleplerini karşılamak için canla başla çalıştıklarını ifade etti.
 
Kent genelinde kanalizasyon, yağmursuyu, arıtma tesisi çalışmalarını sürdürdüklerini hatırlatarak konuşmasına devam eden Çaparali, önceliklerinin Hataylılara sağlıklı ve temiz bir temiz içmesuyunu sağlama olduğunun altını çizerek, Defne ilçesine döşenecek olan yeni kanalizasyon şebekesi projelerinin 2017 yılının ilk aylarında tamamlanacağını müjdeledi.
 
Yaman: Belde Belediyeleri Kötü Bir Süreçti
 
HATSU ile Defne mahalle muhtarlarının bir araya gelmesinin öneminin büyük olduğunu ifade ederek konuşmasına başlayan Defne Belediye Başkanı İbrahim Yaman, “Yaşanan içmesuyu sıkıntıları HATSU ve Büyükşehir Belediyesi’nin suçu değil. Bunlar daha geriden gelen var olan sorunlardı. Türkiye’de belde belediyeleri süreci çok kötü bir süreçti ve imtihandı” dedi.
 
Defne ilçesinin altyapı eksiklerine değinen ve buna yönelik taleplerini dile getiren Başkan Yaman, vatandaşa sağlıklı ve kalıcı hizmet götürmek amacıyla Hatay Büyükşehir Belediyesi ve Büyükşehir bünyesinde olan HATSU ile birlikte hareket ettiklerini söyledi.
 
Gülcü’den Sonsuz Teşekkür
 
2014 yılında Büyükşehir Belediyesi olunmasından sonra ister istemez birçok sıkıntının yaşandığını belirten Hatay Muhtarlar Derneği Başkanı Mahmut Gülcü de, “Bizimle beraber 30 tane Büyükşehir olan illerden hem HATSU hem de Büyükşehir Belediyesi olarak hizmet noktasında çok çok önde olduğumuzu söyleyebilirim. Bundan dolayı Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a, HATSU Genel Müdürümüz Mehmet Çaparali’ye ve ilçe belediye başkanlarımıza sonsuz teşekkür ediyoruz” dedi.
 
Sorunları birebir dinleyip ve sıkıntıları yerinde çözülmesi amacıyla ilçe ilçe muhtarlarla bir araya gelindiğine dikkat çeken Gülcü, “Bu önemli toplantı ile bizleri onurlandıran, unutmayan ve bizlere değer veren HATSU Genel Müdürü Mehmet Çaparali’ye ve muhtarlarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerine yer verdi.          
 
Sohbet havasında devam eden toplantının sonunda yetkililer, mahalle muhtarlarının sorularını yanıtlayıp istek ve şikayetlerine yönelik çözüm yolları aradı. Toplantı çekilen hatıra fotoğrafıyla son buldu. 
 
 
Çaparali:
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet