Skip Navigation Links

Gelişim'de Kasıktan Anjio ile Stand Takıldı

Damarda balonlaşma sonrası yaşam kalitesi düşen ve sağlık sorunları yaşayan Yusuf Abacı'ya, daha önce açık cerrahi yöntemiyle yapılan Anjio girişimi,

Sağlık   A+a-

iles/gelisimanjio b.jpg" alt="" />
 
Damarda balonlaşma sonrası yaşam kalitesi düşen ve sağlık sorunları yaşayan Yusuf Abacı‘ya, daha önce açık cerrahi yöntemiyle yapılan Anjio girişimi, kasıktan Anjio yöntemiyle yapıldı. Hasta Yusuf Abacı, Anjio girişimi bittikten 5-6 saat sonra taburcu olmanın mutluluğunu yaşadı..
 
Gelişim’de Kasıktan Anjio ile Stand Takıldı
 
Tıptaki gelişmeleri yakından takip ederek bölge halkının hizmetine sunan Özel İskenderun Gelişim Hastanesi’nde, daha önce açık cerrahi yöntemle gerçekleştirilen karın atar damarında balonlaşma operasyonu kasıktan kapalı yöntemle gerçekleştirildi.
Özel İskenderun Gelişim Hastanesi Kalp Damar Cerrahisi Uzmanı Profesör Doktor Sedat Kalaycıoğlu başkanlığındaki ekip tarafından gerçekleştirilen karındaki atar damardaki balonlaşan yere kasıktan Anjio yöntemiyle stand takıldı.
Kapalı yöntemle takılan stand 66 yaşındaki Yusuf Abacı’ya yeniden hayat verdi.
Hayatını zorlaştıran damardaki balondan sonra Türkiye’deki bir çok üniversite hastanesi ile özel hastaneleri araştıran Yusuf Abacı, Profesör Doktor Sedat Kalaycıoğlu’nun başarılarını duyduktan sonra Özel İskenderun Gelişim Hastanesi’ne müracaat etti.
Kasıktan Anjio yöntemiyle stand takılan Yusuf Abacı, Profesör Doktor Sedat Kalaycıoğlu’ndan övgüyle bahsederek, “Operasyon için sadece Profesör Doktor Sedat Kalaycıoğlu’na güvenebildim. Oldukça konforlu bir operasyon sonrası 5-6 saat gözlem altında kaldım ve taburcu oluyorum. Açık cerrahi yöntemle stand takılsaydı günlerce hastanede kalmam gerekecek ve yaşam kalitem düşecekti. Gerçekten çok konforlu ve kaliteli imkanlarla sağlığıma kavuşmamın mutluluğunu yaşıyorum. 2 yaşındayken yapılan yanlış iğne sonucu bacağımı kaybettim. Hayatımı tek bacaklı olarak sürdürdüğüm için de sağlığımın kıymetini çok iyi biliyorum. Özel Gelişim Hastanesi sahiplerine, yönetimine ve Profesör Doktor Sedat Kalaycıoğlu hocama teşekkür ediyorum.” Dedi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet