Skip Navigation Links

Rasim Gümüş’ten Altın Değerinde Katkı

Hatay’ın Arsuz ilçesinde bir okul daha hayırseverlerin katkısıyla bakımsızlıktan kurtuldu,

Rasim Gümüş’ten Altın Değerinde Katkı Web
TV

Arsuz   A+a-

Hatay’ın Arsuz ilçesinde bir okul daha hayırseverlerin katkısıyla bakımsızlıktan kurtuldu, öğrenciler ve öğretmenler modern binası, derslikleri ve donanımıyla güzel bir eğitim yuvasına kavuştu.
Arsuz İşadamları Derneği (ARİAD) Yönetim Kurulu Üyesi Gümüş Otel Sahibi İşadamı Rasim Gümüş’ün duyarlılık göstererek tadilatını yaptırdığı ve eksiklerini tamamladığı Arsuz Arpagedik İlköğretim Okulu’nda gururlandıran bir tören yapıldı. 
İskenderun Gazeteciler Cemiyeti eski Başkanı ve Söz Gazetesi Sahibi Gazeteci Yazar Şehmus Aslan’ın vesile olduğu, Arsuz İşadamları Derneği Başkanı Avukat Nadir Urcun’un yönetim kurulu üyesi Hayırsever İşadamı Rasim Gümüş’ten rica ederek aracılık ettiği ve bir çok kişinin bir arada hayır işine aracılık ettiği Arpagedik İlköğretim Okulu’nun modern bir eğitim-öğretim yuvasına dönüşüm hikayesinde, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha’nın da okula sunduğu katkılar ise ayrı bir önem taşıyor. 
Hayırsever İşadamı Rasim Gümüş’ün mutlu ve gururlu bir şekilde törene katılan herkesin ilgi odağı olması bir yana aslında onlarca hayır işi arasında Arsuz’da tüm sosyal sorumluluk projelerinde yer alan bir isim olarak Rasim Gümüş’e en büyük alkış ve teşekkürü öğrenci ve öğretmenler sundu. 
Okul bahçesinde düzenlenen törene Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Hayırsever işadamı Rasim Gümüş, Arsuz  İlçe Emniyet Müdürü Halil Osman Akçakoca, Arsuz İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Tuğrul, Arsuz İşadamları Derneği (ARİAD) Başkanı Avukat Nadir Urcun ve yönetim kurulu üyeleri, bölge protokolü, öğretmen ve öğrenciler katıldı. 
 
 
Törende Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Hayırsever İşadamı Arsuz İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Gümüş Otel Sahibi Rasim Gümüş ve Arpagedik Mahallesi Muhtarı Süleyman Sürmelioğlu’na katkılarından dolayı plaket takdim edildi. 
Hayırseverlere eğitime yaptıkları katkılardan dolayı teşekkür eden Arpagedik İlköğretim Okulu Müdürü Sinem Kaymak, öğrencilerin çok daha iyi şartlarda öğrenim görmesi için verdikleri mücadelenin hayırsever katkılarıyla başarıya ulaştığını söyledi. 
Hayırsever İşadamı Rasim Gümüş yaptığı konuşmada, bugüne kadar imkanlar dahilinde tüm sosyal sorumluluk projelerinde yer almaya gayretine dikkat çekti ve hayatı boyunca da eğitim-öğretim kurumlarına, Türkiye’nin aydınlık geleceği çocukların yarınlara katkı vermeye devam edeceğini söyledi. 
Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha da yaptığı konuşmada, Arsuz ilçesi sınırlarında hayırseverlerin katkısıyla yapılan tüm işlerin toplum yararına hizmet ettiğini belirterek, katkı veren herkese teşekkür etti. Başkan Culha konuşmasında, açığa alınan öğretmenler konusuna da dikkat çekerek, en kısa zamanda görevlerine, okul ve öğrencilerine dönmeleri için gereğinin yapılmasını istedi. 
 
 
 
 
 
 
 
 
Rasim Gümüş’ten Altın Değerinde Katkı  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet