Skip Navigation Links

Toksoy:Okullara ve Parklara Trafo Yaptırmayacağız

Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy meclis kararıyla okul ve parkların içerisinde kesinlikle trafo yaptırmayacaklarını söyledi.

Toksoy:Okullara ve Parklara Trafo Yaptırmayacağız

Dörtyol   A+a-

Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy meclis kararıyla okul ve parkların içerisinde kesinlikle trafo yaptırmayacaklarını belirterek; “Çirkinleşmiş bir siyasetten uzak Dörtyol'u düşünen ve çıkarlarını ön plana alarak hizmet ediyoruz.” Dedi.
Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy geçtiğimiz yıl Payas ve Erzin’den gelecek hatların yeraltına alınması konusunda Karayollarının izin vermeyerek yatırıma engel olduğunu ve bu konuya o tarihte el atmayan, Dörtyol adına sorumluluk ve inisiyatif almayanların ise bugün Dörtyol Belediyesinin trafo yeri vermediğini iddia ettiklerini belirtti.
Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy yaptığı açıklamada; “Dörtyol'da elektrik kesintilerin önüne geçmek adına geçtiğimiz yıllarda Payas'tan, Dörtyol ilçemize karayollarından yer altına alınarak elektrik transfer edilecekti. Maalesef yer altına alınmasına karayolları izin vermedi.
Bu süreç uzayarak yatırımın yapılmasına engel olunmuştur.
Bu konuya el atmayan, Dörtyol adına sorumluluk ve insiyatif almayanlar ise bugün Dörtyol Belediyesinin trafo yeri vermediğini iddia ediyorlar.
Dörtyol adına sorumluluklarımız var. Çirkinleşmiş bir siyasetten uzak Dörtyol'u düşünen ve çıkarlarını ön plana alarak hizmet ediyoruz.
Okul ve parkların içerisine trafo yapılmasına Meclis'te onay verilmedi. Siz olsanız verir misiniz?
Ayrıca Enerji Sa özel bir işletmedir. Günü geçen fatura nedeniyle kesim ekipi gelip elektriğinizi kesiyor.
Taktir Dörtyol insanın...” dedi. 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet