Skip Navigation Links

Müdür Keskin Hız Kesmiyor

3. Bölge Zabıta Şube Müdürü Ahmet Keskin, hız kesmiyor

Müdür Keskin Hız Kesmiyor

Gündem   A+a-

Hatay Büyükşehir Belediyesi 3. Bölge Zabıta Şube Müdürü aynı zamanda İskenderun, Belen, Arsuz, Dörtyol, Erzin ve Payas’dan sorumlu olan Bölge Müdürü Ahmet Keskin, halktan gelen hizmet taleplerine duyarsız kalmıyor. Hatay Büyükşehir Belediyesi’ndeki daire başkanlıkları ile ilgili hizmetler için temasa geçen Zabıta Şube Müdürü Ahmet Keskin daha sonra seri bir biçimde hizmetlerin gerçekleşmesine ekibiyle birlikte aracılık ediyor.
İskenderun Çankaya Mezarlığı önündeki Düğün yurdu köy yolunun asfaltsız olması, mezarlık içindeki namazgâhın, cenaze getiren vatandaşların ve inşası süren Sarıcalı Mehmet Arslan Camisi’nin toz içinde kalmasına neden oluyordu. Vatandaşlardan gelen hizmet talebi karşısında kolları sıvayan Ahmet Keskin, mezarlık önündeki yolun bir bölümünü asfaltla kaplattı. İlgili daire başkanlığıyla koordineli bir biçimde çalışan Şube Müdürü Keskin, böylece bir sorunu daha gidermiş oldu.
Öte yandan yine Hatay Büyükşehir Belediyesi 3. Bölge Zabıta Şube Müdürü Ahmet Keskin’e gelen hizmet talepleri neticesi kentin bazı noktalarındaki ağaçlar budanarak estetik hale getirildi. HATSU’ya bağlı 2 Nolu Yükseltme İstasyonu yanındaki uzamış Palmiye ağaçlarını budayan ekipler, ayrıca Dönmez Durağı etrafındaki diğer ağaçlarda da budama çalışması yaptılar.
Hatay Büyükşehir Belediyesi 3. Bölge ekipleri, İskenderun, Belen, Arsuz, Dörtyol, Erzin ve Payas ilçelerini kapsayan bölgede, toplamda 93 Zabıta personeli, 8 araç ve 4 motorize ekibinden oluşan personelle hizmet veriyorlar. Başarılı şube müdürü Ahmet Keskin’in acar çalışma arkadaşlarından biri de Veli Yıldırım. Veli Yıldırım da yıldırım gibi hizmetlerle göz doldurmaya devam ediyor. 3. Bölge Zabıta Şube Müdürü Ahmet Keskin ve ekibi başarılı hizmetleriyle beğeni toplamayı sürdürüyorlar. 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet