Skip Navigation Links

En doğru hamle için haydi turnuvaya!

Arsuz Belediyesi, Türkiye Hızlı ve Yıldırım Satranç Şampiyonası'na üçüncü kez ev sahipliği yapacak

En doğru hamle için haydi turnuvaya!

Arsuz   A+a-

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Türkiye Satranç Federasyonu(TSF) Hatay İl Temsilcisi ve Eğitim Kurulu Üyesi Sultan Daban ile birlikte bu yıl Arsuz'da üçüncüsü düzenlenecek olan Türkiye Hızlı ve Yıldırım Satranç Şampiyonası'nın protokolünü imzaladı. Arsuz Belediyesi ev sahipliğinde,  Türkiye Satranç Federasyonu ve Hatay Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü işbirliğiyle 28  Eylül- 2 Ekim tarihleri arasında  Arsuz Uluçınar Gençlik Kampı'nda gerçekleşecek olan şampiyonanın detaylarının da konuşulduğu ziyarette, Türkiye Satranç Federasyonu Hatay İl Temsilcisi Sultan Daban Başkan Culha’ya turnuva hakkında bilgiler  verdi.
Satranç tutkunlarının www.tsf.org.tr internet sitesi üzerinden Türkiye Hızlı ve Yıldırım Satranç Şampiyonası'na 27 Eylül 2016 Salı günü saat:12.00’ye kadar başvuru yapabileceklerini ifade eden Daban, iki yıldır yapılan turnuvaların amacına ulaştığını, bu yıl ise daha kapsamlı bir turnuvaya imza atacaklarına inandığını söyledi.
Hatay’da lisanslı sporcu sayısında santranç sporunun zirvede yer aldığını söyleyen 
Sultan Daban, iki yıldır Arsuz'da başarıyla düzenlenen Türkiye Hızlı ve Yıldırım Satranç Şampiyonası'na katılan tüm sporcuların, ailelerinin ve hakemlerin ilçeden memnuniyetle ayrıldığını belirterek, sporun yaygınlaşmasına imkân sunan Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha'ya da desteklerinden dolayı teşekkür etti.
Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha ise, belediye olarak sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere önem verdiklerini belirterek, hızlı düşünme ve karar verme yeteneğini olumlu yönde geliştiren satranç sporunun Arsuz’da da yaygınlaşmasından büyük memnuniyet duyduklarını ifade etti. Bu yıl üçüncüsü gerçekleşecek olan Türkiye Hızlı ve Yıldırım Satranç Şampiyonası'nın hayırlı - uğurlu olması temennisinde bulunarak, protokole imza atan Başkan Nazım Culha, 7800 lira ödüllü olan turnuvaya tüm satranç severleri davet etti. 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet