Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Başkan Savaş'tan Mahalle Ziyaretleri

Burada bize yardımcı olacak en büyük unsur ise siz değerli hemşerilerimizdir' diye konuştu.

Başkan Savaş'tan Mahalle Ziyaretleri

Gündem   A+a-

 
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş  ve beraberinde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu, İskenderun Mustafa Kemal Mahallesi’ni ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Mahalle Muhtarı İsa Taş’ın ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette halkın istek ve şikayetleri dinlenerek onlarla ilgili istişarelerde bulunuldu.

HBB BAŞKANI SAVAŞ,”MAHALLE KÜLTÜRÜNÜ KORUYORUZ”

Mahalle ziyaretlerinde kentsel dönüşüm projeleri hakkında da bilgi veren Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü  Savaş, " Tüm mahallelerimizin alt yapı  konusundaki gereksinimleri gideriliyor. Birçok mahallemizde trafik düzenlemesi, su sorununun çözümüne yönelik hamleler ve oyun alanları yapıldı. Bir taraftan da yol çalışmalarımıza hızlı bir şekilde devam ediyoruz.İlçemizde büyük bir  kentsel dönüşüm hamlesinin içerisindeyiz.  Bunun yanın sıra kadim bir medeniyetin temsilcileri olarak komşuluk ilişkilerine, mahalle kültürüne büyük önem veriyoruz. Mahalle kültürünü koruyarak sosyal ve ekonomik yönden modern mahalle inşasını gerçekleştireceğiz" ifadelerini kullandı.

BAŞKAN SAVAŞ, “ŞEHRİN SAKİNİ DEĞİL SAHİBİSİNİZ”

Yerel yönetim anlayışlarının temelinde belediye ve vatandaş arasındaki mesafeyi olabildiğince kısaltmak olduğunu vurgulayan Başkan Savaş, "Merkezine insanı koyan projelerimizde 'İnsanı yaşat ki devlet yaşasın' düsturunu oldukça önemsiyoruz. Şehrin sakini değil sahibi olduğumuzu göstermek için hemşerilerimizle sık sık buluşarak fikirlerine başvuruyor, talep, görüş ve önerilerinizi mahallelerinizde dinliyoruz. Modern, sağlıklı ve yaşanabilir bir şehri gelecek nesillere el birliği ile taşıyacağız. Burada bize yardımcı olacak en büyük unsur ise siz değerli hemşerilerimizdir" diye konuştu.

Gerçekleşen ziyarete Mustafa Kemal Mahalle Muhtarı İsa Taş, Azganlık Mahalle Muhtarı Murat Saraç,  S.S. 87 NoluKavaklıoluk Denizciler Taş. Kooperatif Başkanı Vural Gidemez ve çok sayıda bölge halkı katıldı. 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar