Skip Navigation Links

Başkan Savaş’a Duyarlılık Teşekkürü

Başkan Savaş, Şanlı Türk Bayrağı’mızı, Bağlama Mahalle Sakinleri İle Gururla Dalgalandırdı.

Başkan Savaş’a Duyarlılık Teşekkürü

Gündem   A+a-

 
Başkan Savaş, Şanlı Türk Bayrağı’mızı, Bağlama Mahalle Sakinleri İle Gururla Dalgalandırdı

BAŞKAN SAVAŞ’TAN BAĞLAMA MAHALLESİ’NE TÜRK BAYRAĞI

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, 21 Eylül Çarşamba günü Antakya ilçesine bağlı Bağlama Mahallesi’ne tören eşliğinde bayrak dikti.

Mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterildiği Bağlama Mahallesi’nde, Başkan Savaş Türk Bayrağı’nın Hataylılar için büyük anlam taşıdığını belirterek, 18 yıl bayrak hasretiyle yaşadıklarını anımsattı.

 
Hatay halkı için Türk Bayrağı’nın çok önemli olduğunu belirten Başkan Savaş, “Şehitlerimizin al kanları ile bezenmiş şanlı bayrağımız ile her zaman gurur duyuyoruz. Bayrağımıza sahip çıkma konusunda her Türk vatandaşı gibi biz Hataylılar da oldukça hassas davranmaktayız. Bayrağımız; bizim namusumuz, şerefimiz, onurumuz ve gururumuzdur. Şehrimizin her köşesinde de şanlı Türk Bayrağımız dalgalanmaya devam edecek. Burada diktiğimiz özgürlüğümüzün, birlik ve bütünlüğümüzün simgesi şanlı Türk Bayrağımızı hemşehrilerimize emanet ediyoruz” ifadelerini kullandı.
 
 
Şanlı Türk Bayrağı, 1 dakikalık saygı duruşunun yapılması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından göndere çekilerek dalgalandırıldı.
 
 
 
Mahalle Sakinlerinden Başkan Savaş’a Duyarlılık Teşekkürü
 
Mahalle sakinlerinin yoğun katılım gösterdiği törende, gölgesi altında birleştiğimiz bayrağımızın şehrin her noktasında dalgalanmasını sağlayan Başkan Savaş’a teşekkür etti.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet