Skip Navigation Links

Başkan Savaş’a İlköğretim Haftası Ziyareti

Ataker Ortaokulu 8.sınıf öğrencileri Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş’ı makamında ziyaret etti.

Başkan Savaş’a İlköğretim Haftası Ziyareti

Gündem   A+a-

 
İlköğretim Haftası münasebetiyle, Ataker Ortaokulu 8.sınıf öğrencileri Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş’ı makamında ziyaret etti.
 
 
İlköğretim haftası münasebetiyle gerçekleştirilen ziyaretten son derece memnun olduğunu belirten Savaş, öğrencilerin görevi hakkında sordukları soruları yanıtlayarak açıklayıcı bilgiler verdi.
 
SAVAŞ,”TEMELİ OLMAYAN HİÇBİR ŞEYİN AYAKTA KALABİLMESİ MÜMKÜN DEĞİLDİR”
 
Eğitim hayatının önemine vurgu yapan Başkan Savaş, “ İlköğretim, eğitim hayatımızın en önemli basamağıdır. İnsan hayatının oluşmasında ilk temel ilköğretim ile başlar. Temeli olmayan hiçbir şeyin ayakta kalabilmesi mümkün değildir.2016-2017 eğitim-öğretim yılının tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize hayırlı olmasını temenni ediyor, size ve tüm öğrencilerimize okul hayatında başarılar diliyorum” dedi.
 
BAŞKAN SAVAŞ’TAN ÖĞRENCİLERİ MUTLU EDEN HEDİYE
 
Önümüzdeki öğretim yılında da bütün öğrencilerimizin başarılı, sıhhatli bir yıl geçirmesini dileyen Başkan Savaş, İlköğretim Haftası nedeniyle kendisini ziyaret eden öğrencilere tablet hediye etti.
 
Ataker Ortaokulu 8.sınıf öğrencileri Firdevs Bilgin, Kübra Gezer, Nizam Eraslan ve öğretmenleri Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a eğitime verdiği destekten dolayı teşekkür ederek çiçek takdim etti.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet