Skip Navigation Links

Palmiye Genel Hastane oluyor

Bölgenin ilk ve tek Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi, yakın genel hastane oluyor.

Sağlık   A+a-

Bölgenin ilk ve tek Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi, yakın genel hastane oluyor. Kadın Hastalıkları ve Doğum, Kulak Burun Boğaz, Üroloji, Ortopedi, Genel Cerrahi, Dahiliye, Çocuk Hastalıkları, Psikiyatri, Dermotoloji, Gastroentoloji, Endoskopi, Taş Kırma Ünitesi gibi daha bir çok bölümü bünyesinde açarak hizmet alanını genişletecek olan Özel Palmiye Hastanesi, ISO 9001-2008 kalite belgesini alarak başarısını taçlandırdı.


Palmiye Genel Hastane oluyor
 

Bölgemizin ilk ve tek Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi Palmiye, çok yatında hizmet alanını genişleterek genel hastane olmaya hazırlanıyor.
İhtisas hastanesi olarak bir çok ilk’e imza atmanın yanı sıra kadrosunu da sürekli güçlendiren Özel Palmiye Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi, İSO 9001-2008 Kalite Belgesi’ni verdiği hizmetin karşılığı olarak aldı ve her dünyaya gelen yeni bir bebek, yeni anne olan her kadın gibi haklı bir gurur yaşadı.
Her konuda gösterilen özel önem ve hassasiyet, anne ve bebek sağlığı için atılan her güzel adımın sonucu olarak yürütülen “Bebek Dostu Hastane” çalışmalarında sona gelindi.
Yöneticisinden en alt personel kadrosuna kadar sürdürülen eğitim çalışmalarının rahatlığı, 24 Mayıs’tan itibaren Sağlık Bakanlığı tarafından tüm özel hastanelere yapılacak denetimlere hazırlıklarını tamamlayan Özel Palmiye Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi, yenilikler, yakında verilecek müjdeler ve eğitim çalışmalarıyla bölge halkına en iyiyi vermeyi sürdürüyor.
Özel Palmiye Hastanesi Yönetim Kurulu Üyesi Seval Kirmit Yazar, genel hastane çalışmalarının bitmek üzere olduğunu belirterek, bir çok mutluluğu bir arada yaşadıklarını ifade etti.
İSO 9001-2008 Kalite Belgesi’ni aldıklarını belirten Seval Kirmit Yazar, “Yönetim olarak ilk günden beri daha iyi hizmet ortamı hazırlamanın telaşı içindeyiz. Yoğun talepler nedeniyle genel hastane çalışmalarımız bir süredir devam ediyor ve yakında bitmek üzere. Verdiğimiz hizmetin kalitesini ortaya koyan ISO 9001-2008 belgesini aldık. Bebek dostu hastane çalışmalarımız sürüyor ve yakında bebek dostu hastane ünvanını almak için de sabırsızlanıyoruz.
Genel Hastane olduğumuz takdirde Kadın Hastalıkları ve Doğum, Kulak Burun Boğaz, Üroloji, Ortopedi, Genel Cerrahi, Dahiliye, Çocuk Hastalıkları, Psikiyatri, Dermotoloji, Gastroentoloji, Endoskopi, Taş Kırma Ünitesi ile Acil Servisi çok daha aktif hale gelecek.
Hizmet alanımızı genişletecek olmamız hepimizi fazlasıyla heyecanlandırıyor” dedi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet