Skip Navigation Links

İskenderun’lu İsa Özgör Beşiktaş Yolunda..

Hatay’ın İskenderun ve Arsuz ilçelerinin Türk futboluna kazandırdığı yıldızların yetişmesinde önemli katkısı ve emeği bulunan İskenderunspor’un

İskenderun’lu İsa Özgör Beşiktaş Yolunda..

Gündem   A+a-

 Hatay’ın İskenderun ve Arsuz ilçelerinin Türk futboluna kazandırdığı yıldızların yetişmesinde önemli katkısı ve emeği bulunan İskenderunspor’un efsane başkanı Spor Adamı Sedat Uysal, Beşiktaş’a bir yıldız daha kazandırıyor.
 
İskenderun Esen Gençlik Spor Kulübü’nün kalecisi İsa Özgör, efsane başkan ve spor adamı Sedat Uysal’ın katkılarıyla Beşiktaş Fulya Tesisleri’nde Kaleci Antrenörü tarafından alındığı özel antremanda büyük beğeni topladı ve 2017 yılında kulübe katılmak üzere davet edildi.
 
İskenderun Telekom Muhasebe Şefliğinden emekli Turyap Gayrimenkul’de danışman olarak hizmet veren Ruzkullah Durmaz’ın da yeğeni olan İsa Özgör, bugüne kadar bir çok yıldız futbolcuyu Türk Futboluna kazandıran Sedat Uysal’ın destekleriyle Beşiktaş Kulübü’ne götürüldü.
 
Kaleci antrenörüyle yapılan özel antrenmanda çok beğenilen 2000 doğumlu . 1.80 boya sahip İsa Özgör, vücudunun biraz daha güçlenmesi ve tecrübe kazanması için 2017 yılında değerlendirilmek üzere Beşiktaş’a kabul edildi.
 
İsa Özgör, Arsuz Ayla Naci Uyar Anadolu Lisesi 11’nci sınıfta öğrenimini sürdürüyor ve Esen Gençlik Spor Kulübü’nün U 17- U19 ve Amatör takımlarının file bekçiliğini yapıyor. 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet