Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Zabıtaya Hizmet Teşekkürü

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Zabıta Haftası dolayısıyla zabıta personeli ile yemekte bir araya geldi

Zabıtaya Hizmet TeşekkürüWeb
TV

Arsuz   A+a-

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, her yıl Eylül ayının ilk haftası kutlanan Zabıta Haftası nedeniyle belediyede görev alan zabıta çalışanları ile öğle yemeğinde bir araya geldi. Besime Mare'de düzenlenen yemeğe Başkan Nazım Culha'nın yanı sıra başkan yardımcıları, birim müdürleri, belediye meclis üyeleri de katıldı. 
Arsuz Belediyesi Zabıta Müdürü Cüneyt Özbey Çavdır ve personeli tarafından kapıda çiçekle karşılanan Başkan Nazım Culha, personelinin tek tek Zabıta Haftası'nı kutladı.
Zabıta personeli adına zabıta biriminde görev yapan iki bayan zabıta memuru Seli Töngelli ve Evlin Turan'a çiçek takdim eden Başkan Culha, ayrıca şehre yakışır hizmet anlayışıyla hareket eden tüm zabıta personeline çalışmalarından dolayı teşekkür etti.
 
"İnsan yaşamının olduğu her yerde zabıta var"
Hizmetlerinden ve zabıta birimine verdiği önemden dolayı Belediye Başkanı Nazım Culha'ya teşekkür eden Arsuz Belediyesi Zabıta Müdürü Cüneyt Özbey Çavdır, "1826 yılında kurulan Zabıta Teşkilatı'nın 190. yıldönümünü kutlamak üzere bugün bir araya gelmiş bulunmaktayız. Her geçen gün hizmet kalitesini arttıran ve personel yapısını dinamik tutan bir anlayışla 7/24 çalışan teşkilatımız vatandaşlarımızın sağlık, huzur ve güven ortamında yaşamasının güvencesidir. Onurlu bir geçmişe sahip zabıta teşkilatı insan yaşamının söz konusu olduğu her yerdedir. Yaptığı uygulama ve denetimlerle vatandaşlarımızın esenliği için, güvenli, sağlıklı ve düzenli bir yaşam alanı hazırlayan Arsuz Belediyesi Zabıtası, kentsel gelişimimize de katkı sağlayan önemli bir birimimizdir. Görevleri gereği belediyenin gören gözü, işiten kulağı olan teşkilatımız belediye ile halkımız arasında köprü vazifesi görmektedir. Bugüne kadar yapmış oldukları fedakarca çalışmalarından dolayı başta Arsuz Belediyesi Zabıta Teşkilatı olmak üzere ülkemizin dört bir yanında görevini özverili bir şekilde ifa eden tüm zabıta teşkilatlarının Zabıta Haftası'nı kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum" dedi.
 
"Zabıta en önemli birim"
Zabıta mesleğinin özveri ve sabır isteyen bir meslek olduğunu ifade eden Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, “Zabıta Teşkilatı'nın Kuruluşunun 190. yıldönümünü hep birlikte kutluyoruz. Vatandaşlarımıza güvenli, sağlıklı ve düzenli bir yaşam alanı hazırlayan en önemli birimimiz zabıtadır. Halka daha kaliteli ve daha süreğen bir hizmet anlayışıyla, suçların oluşmadan önce önlenmesi adına müdahalesini yapmak ve aksaklıkları gidermek adına gece gündüz demeden fedakarca hizmet yürütüyorsunuz. Yeni kurulan bir ilçe belediyesi olarak  birimlerimizi oluştururken zabıta müdürlüğümüzün de çalışma koşullarını iyileştiren düzenlemeler yaptık. Zabıta personel sayımız ve araç - gereç sayımızı arttırdık. Şu anda belediye zabıtamız yönetmeliğe ve standartlarına uygun bir şekilde, vatandaşların huzur ve sağlığı için çalışıyor. Ben başta zabıta müdürüm olmak üzere tüm zabıta personelime şehrimize yakışır hizmet anlayışıyla hareket ettiklerinden dolayı teşekkür eder,  tüm zabıta personelinin Zabıta Haftası'nı kutluyorum" şeklinde konuştu. 
 
 
 
Zabıtaya Hizmet Teşekkürü videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş