Skip Navigation Links

Camilerde Bayram Temizliği

Dörtyol genelinde tüm camilerimizi özel dezenfekte ilaçları ile ilaçlayarak temizliyor.

 Camilerde Bayram Temizliği

Gündem   A+a-

    
Dörtyol Belediyesi’nden Camilerde Bayram Temizliği

Dörtyol Belediyesi Çevre Koruma Müdürlüğü ekipleri yaklaşan bayram için Dörtyol genelinde tüm camilerimizi özel dezenfekte ilaçları ile ilaçlayarak temizliyor.

Vatandaşların sağlıklı ve huzurlu bir şekilde ibadet edebilmeleri için ilçe genelindeki cami, mescit ve kursların çevrelerinin gerekli bakım ve temizliklerini düzenli olarak yapan Dörtyol Belediyesi her yıl özellikle Ramazan ayı ve Kurban Bayramı öncesinde camilerin iç ve dış temizliklerini yapıyor. Yapılan temizlikten Dörtyollular memnun.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar TOKSOY, “Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi tüm camilerimizin tüm bakımları ve temizliğini yaparak vatandaşlarımızın ibadetlerini daha rahat bir şekilde yapmalarını sağlamak istiyoruz. Camilerimizin bayram namazlarında yoğun olması ve son günler ilçemizde yaz gribi salgının olmasından dolayı camilerimizi özel dezenfekte ilaçları ilaçlıyoruz. Arefe günü de inşallah gül suyu sıkma işlemlerimizde başlayacak ve camilerimiz pırıl pırıl olacaktır.” Dedi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet