Skip Navigation Links

Açıkalın Ailesinden Türk Kızılayına Tam Destek!

İskenderun’un sevilen esnaflarından Onur Ayakkabı sahibi aynı zamanda AK Parti İskenderun İlçe Yönetim Kurulu üyesi Onur Açıkalın

Açıkalın Ailesinden Türk Kızılayına Tam Destek!

Gündem   A+a-

 İskenderun’un sevilen esnaflarından Onur Ayakkabı sahibi aynı zamanda AK Parti İskenderun İlçe Yönetim Kurulu üyesi Onur Açıkalın kendisinin ve eşinin kurban vekaletini Türk Kızılay’ına verdi.
Bölgemizin sevilen esnaflarından Onur Açıkalın, eşi ve kendisinin kurban vekaletini Somali ve Cerablus’ta kesilmesi için Türk Kızılay Derneği İskenderun Şubesine vekalet verdi. Açıkalın, Türk Kızılay Derneği İskenderun Şubesi personelleri tarafından doldurulan bağış makbuzlarını imzaladı.
Esnaf Onur Açıkalın yaptığı açıklamada; “Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan da kurbanlarını, Makedonya Üsküp, Filistin Gazze, Somali, Somaliland ve Suriye'de Cerablus, Halep ile Türkmen Dağı'nda kesilmesini istedi. Ben ve eşim de Cumhurbaşkanımız gibi kurbanlarımızı Türk Kızılay’ına bağış yaparak yurt dışında Cerablus’ta ve Somali de kesilmesini uygun gördük. Bu anlamda kurbanlarımızın bağışını Türk Kızılayı Derneği İskenderun Şubesi personellerine vekalet olarak verdik. Allah bağışlarımızı kabul etsin. Buradan da tüm İslam Aleminin Kurban Bayramını kutlar, bu bayramın ülkemize, milletimize hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.” dedi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet