Skip Navigation Links

Bu Birliktelik Alkışlanır!

Yunus Emre, Denizciler ve Sakarya Mahallesi gençlerinden sosyal aktivite ile birlik ve beraberlik örneği.

Bu Birliktelik Alkışlanır!

Spor   A+a-

 Yunus Emre, Denizciler ve Sakarya Mahallesi gençlerinden sosyal aktivite ile birlik ve beraberlik örneği. Ülkemiz de birlik ve beraberliğin en önemli gerçeğini 15 Temmuz Demokrasi Mitinglerinde yaşadık. Birlik ve beraberliğimizin devam etmesi hepimizin isteği! İşte bu manada İskenderun Yunus Emre, Denizciler ve Sakarya Mahalleleri gençleri de bu birlikteliğe güzel bir örnek oluyorlar.
Her hafta sonu İskenderun Belediyesi Sakarya Spor Kompleksinde bir araya gelen Yunus Emre, Denizciler ve Sakarya Mahallesi gençleri birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde halı sahada futbol oynuyorlar.
Denizciler, Yunus Emre ve Sakarya Mahallesi gençlerinin takım kaptanları Ömer Kurtar, Ali Deniz, Mehmet Aktaş ve Ali Korkmaz yaptıkları açıklamalarda; “Yunus Emre ve Sakarya mahallemiz bir birine çok yakın. Denizciler Mahallesi gençleriyle birlikte üç mahalle olarak halı sahada futbol oynuyoruz. Mahalleliler olarak böyle bir organizasyon yaptık ve her hafta sonu burada halı sahaya geliyoruz. Üç mahalleli gençleri saha içerisinde mahalle ayırt etmeksizin her iki takımda da oynamasını sağlıyoruz. Burada yaptığımız sosyal aktivite ile futbol karşılaşmalarını her hafta düzenli olarak oynuyoruz. Amacımız burada birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek üç mahalleli gençlerinin kaynaşmasını sağlamak. Biliyorsunuz, insanlarımız önceleri birbirinden uzaklaşmıştı. Ama gördük ki, 15 Temmuz Gecesi birlikteliğimizi yok etmek isteyen ve bu ülkemizi bölmek isteyenlere karşı başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla başlayan Demokrasi Mitingleriyle birlikteliğimizi artık kaybetmek istemiyoruz. Bizlerde iki mahalleli olarak her zaman birlik ve beraberlik içinde olmaya devam ederek halı saha da futbol karşılaşmaları yapıyoruz. Buradan 15 Temmuz Demokrasi Şehitlerimize ve Tüm Şehitlerimize Allah’tan rahmet yakınlarına baş sağlığı diliyoruz. Bu ülke bizim ve hepimiz biriz. Biz bir oldukça bizleri kimse yıkamaz.” dediler.
Üç mahallenin birleşerek oynadıkları karşılaşmalarda kazanan da kaybeden de yok daima birlik,beraberlik ve dostluk kazanıyor.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet