Skip Navigation Links

Golsüz Berabere Kaldı

Aşırı derecede yağan yağmur ve fırtına maçın durmasına, sporcuların yedek kulübelerine, hakemlerin ise tribünlere sığınmalarına neden oldu.

Golsüz Berabere Kaldı

Gündem   A+a-

 
 Aşırı derecede yağan yağmur ve fırtına maçın 16 dakika durmasına, sporcuların yedek kulübelerine, hakemlerin ise tribünlere sığınmalarına neden oldu..

PAYAS SPOR 0 BERGAMA BELEDİYE SPOR 0

Spor Toto 3. Lig 3. Grubunda mücadele eden Payas Spor, kendi saha ve seyircisi önünde Bergama belediye Spor ile golsüz berabere kaldı. Payas 15 Temmuz stadında oynanan ve Alpaslan Şen, Soner Akkün ile Burak Cansız hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşmada konuk ekip Bergama Belediye Spor'dan Gökhan Aydıngül, müsabakanın 18.dakikasında kazandıkları penaltı atışında topu Payas Spor direğine nişanladı.

Karşılaşmanın 90X2. dakikasında payas Spor'un kazandığı serbest atışta, Cuma Ali Üzüm'ün yaklaşık 25 metre uzaklıktan kaleye gönderdiği meşin yuvarlak, Bergama belediye Spor'un direğinden döndü.

YAZ GÜNÜ YAĞMUR VE FIRTINA BİR ARADA

Payas Spor ile Bergama Belediye Spor arasında oynanan karşılaşmanın 54. dakikasında başlayan sağanak yağmur'a birde fırtına eklenince karşılaşmanın orta hakemi Alparslan Şen müsabakayı durdurmak zorunda kaldı. Maçın hakemleri Alparslan Şen, yardımcıları Soner Akgün ile Burak Cansız, Tribünlere, her iki takım futbolcuları da yedek kulübelerine sığındılar. Karşılaşma 16 dakika durdu.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet