Skip Navigation Links

'Engelliler Sokağa'Projesi Yüzleri Güldürüyor

HBB Ekipleri,'Engelsiz Hayat Engelsiz Hatay sloganı ile hareket ediyor.

'Engelliler Sokağa'Projesi Yüzleri Güldürüyor

Yaşam   A+a-

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB)’nin engelli bireylerin toplumsal hayata katılması ve günlük hayatta karşılaştıkları zorlukları aşması adına ihtiyaç sahibi vatandaşları akülü ve manuel engelli sandalyeleri ile buluşturuyor.
HBB EKİPLERİ, ‘ENGELSİZ HAYAT ENGELSİZ HATAY’ SLOGANI İLE HAREKET EDİYOR
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş hayata geçirdiği ‘Engelliler Sokağa’ projesi ile engelli hemşehrilerinin toplumsal hayatta daha aktif olmalarına ve sosyal hayatta hak ettikleri değeri görmelerine vesile oluyor. Başkan Savaş’ın "Engelsiz Hayat, Engelsiz Hatay" sloganı ile yola çıkan HBB Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Engelliler Şube Müdürlüğü, il genelinde sürdürdüğü çalışmalarla engelli vatandaşların yüzünü güldürüyor.
HBB, ENGELLİ VATANDAŞLARA AKÜLÜ SANDALYE HEDİYE ETTİ
HBB ekiplerinin engelli vatandaşlara yönelik gerçekleştirdiği çalışmalar büyük mutluluklara vesile oluyor. Engelli vatandaşlara pozitif ayrımcılık ilkesi çerçevesinde insan odaklı sosyal belediyecilik anlayışıyla hareket eden Hatay Büyükşehir Belediyesi, son olarak Antakya, Arsuz, Yayladağı, Samandağ ve Altınözü ilçelerindeki engelli vatandaşlara akülü sandalye hediye etti. 
Akülü sandalyelerine kavuşan vatandaşlar, engelli kardeşlerinin hayatını kolaylaştırmak için 15 ilçede sürdürülen ‘Engelliler Sokağa’ projesiyle kendilerine yardım elini uzatan Başkan Savaş’a HBB ekipleri aracılığıyla teşekkürlerini iletti. 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet