Skip Navigation Links

Chp İskenderun Gençlik Kollarından Alkışlanan Yürüyüş

Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun Gençlik Kolları , İskenderun Belediyesinin iptal ettiği konserden dolan boşluğu yürüyüşle kapattı.

Chp İskenderun Gençlik Kollarından Alkışlanan Yürüyüş

Gündem   A+a-

 Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun Gençlik Kolları , İskenderun Belediyesinin iptal ettiği konserden dolan boşluğu yürüyüşle kapattı.

30 Ağustos Zafer bayramı meydanları boş bırakmayan CHP’li gençler CHP İskenderun İlçe Başkanlığından başladıkları yürüyüşlerini İskenderun Anıt alanında sonlandırdı Aralarında CHP Hatay İl Başkanları, Milletvekilleri, İlçe Başkanları,  Milletvekili Adayları, Gençlik Kolları Başkanlarının da olduğu coşkulu kalabalık İskenderun trafiğine kısa süreli felç yaşattı. Trafikteki vatandaşların kalabalığa tepki göstermeyip aksine korna ile desteklemeleri gözlerden kaçmadı. Mustafa Kemalin Askerleriyiz, Türkiye Laiktir Laik Kalacak sloganlarıyla yürüyen gruba sokaktaki vatandaşlar alkışlarla karşılık vererek ve sloganlara eşlik ederek destek oldu. Anıt alanına kadar büyük bir kalabalık halinde ilerleyen gençler ile partili grup etkinliklerini yaptıkları basın açıklaması ile sonlandırdı. Tek tek söz alarak teşekkür konuşması yapan CHP Hatay il Başkanı Mehmet Güzelmansur ve İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu’nun ardından söz alan CHP İskenderun Gençlik Kolları Başkanı Cem Karpuz 30 Ağustos zaferinin 94. yıl dönümünde bütün olumsuzluklara rağmen sömürgeciliği yenilgiye uğratmış, mazlum milletlere yol göstermiş bir milletin temsilcileri olarak,tam bağımsızlığa dayalı onurlu duruşumuzla Mustafa Kemal Atatürk`ün gösterdiği hedeflere ulaşma kararlılığını bir kez daha vurguluyoruz.94. yıl önce bugün; Türk Ulusunu esir etmek isteyen emperyalist güçlere karşı, kadınıyla çocuğuyla ordusuyla topyekûn verdiği bir savaşın ulusal bağımsızlığın kurtarıldığı ve Zafer destanının yazıldığı gündür.. Son yıllarda belirli kesimlerin "darbeci-militarist" çağrışımları siyasi iktidarın uygulamaları, tüm milli bayramlarımızda olduğu gibi 30 Ağustos Zafer Bayramımızın da aslına uygun biçimde kutlanmasını engellemektedir. dünyada hangi ordu vardır ki, emperyalizme karşı kazandığı savaşı milletiyle birlikte gururla kutlamasın ?. Atatürk ilke ve devrimlerine sahip çıkarak, Gençliğe hitabeye bursa nutkuna sahip çıkarak Cumhuriyetimizin üniter, demokratik, laik ve sosyal hukuk devleti niteliğini sonsuza dek korumaya kararlıyız. 30 Ağustos zafer bayramının yarattığı umuda layık olmak dileğiyle, başta Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Silah arkadaşlarını bir kez daha minnet ve şükranla anıyor, zafer bayramını en içten duygularla kutluyorum. Dedi.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet