Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

“Devleti Ele Geçirme Anlayışını Tarihe Gömmeliyiz”

Atatürk Anıtı önünde düzenlenen basın açıklamasıyla halka sunularak imza kampanyası ile birlikte Dörtyol halkının onayına sunuldu.

“Devleti Ele Geçirme Anlayışını Tarihe Gömmeliyiz”

Gündem   A+a-

 
CHP DÖRTYOL KADIN KOLLARINDAN  “TAKSİM MANİFESTOSU”
 
“DEVLETİ ELE GEÇİRME ANLAYIŞINI TARİHE GÖMMELİYİZ”
 
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun kamuoyu ile paylaştığı “Taksim Manifestosu”, CHP Dörtyol İlçe Teşkilatı Kadın Kolları tarafından Atatürk Anıtı önünde  düzenlenen basın açıklamasıyla halka sunularak imza kampanyası ile birlikte Dörtyol halkının onayına sunuldu.
 
Atatürk Anıtı önünde CHP Dörtyol İlçe Teşkilatı Kadın Kolları tarafından yapılan basın bildirisine CHP Parti Merkez (MYK) Üyesi Av. Suzan Dudu, İlçe Başkanı Özel Gökisaoğlu, İlçe Kadın Kolları Başkanı Meral Çetin ve Kadın Koları Üyeleri ve Partililer bulundu.
 
Basın bildirisi öncesi bir konuşma yapan MYK Üyesi Av. Suzan Dudu, CHP, Ana Muhalefet Partisi olarak 15 Temmuz’da yaşanan olayların takipçisi olacaktır. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Cumhuriyet Halk Partisi her zaman milletin yanında olmuştur, olmaya da devam edecektir. CHP olarak bizler hükümete tavrımızı göstermiş bir partiyiz.
Bizler vatandaşlarımıza doğruluktan, dürüstlükten vazgeçmeyeceğimizi ve onların haklarını sonuna kadar koruyacağımıza söz verdik.
Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun 10 Maddelik Taksim Manifestosunu halkımıza tek tek anlatacağız ifadelerine yer verdi.
 
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kamuoyu ile paylaştığı 10 Maddelik  “Taksim Manifestosu” CHP Dörtyol İlçe Teşkilatı Kadın Kolları Başkanı Meral Çetin tarafından okundu.
 
10 Maddelik Taksim Manifestosu Bildirisi
 
1. 15 Temmuz darbe girişimi parlamenter demokrasiye karşı yapıldı. TBMM bombalandı ama bombalar altında parlamento görevini yapmış ve darbeyi püskürtmüştür. Bu darbe girişiminin sorumlularının iç ve varsa dış destekçilerini kınıyor ve lanetliyoruz.
 
2. Bütün siyasal partiler darbe girişimine karşı çıkmış demokrasi konusunda Türkiye'de tartışmasız ortak payda oluştu. Bu ortak tutum ve anlayış siyasette uzlaşma kültürünün güçlenmesine de katkı vermek zorunda.
 
3. Her türlü darbeye ve parlamenter sistem üzerindeki her türlü vesayete karşı çıkmak tüm demokratların, demokrasiden yana olanların bu ülkeye namus borcudur. Hep birlikte ve her zaman ne darbe ne dikta, yaşasın tam demokrasi, demeliyiz ve söylemeye de devam etmeliyiz.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar