Skip Navigation Links

Başkan Savaş’ın Çalışmaları Esnafın Yüzünü Güldürüyor

HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Köprü-Der Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ve Antakya ilçesi köprübaşı esnafı ile bir araya geldi.

Başkan Savaş’ın Çalışmaları Esnafın Yüzünü Güldürüyor

Gündem   A+a-

BAŞKAN SAVAŞ, KÖPRÜBAŞI ESNAFI İLE BİR ARAYA GELDİ
Hatay halkının sesi olan esnaflar tarafından ‘ Esnaf Dostu’ olarak adlandırılan Başkan Savaş,  her fırsatta esnaflar ile buluşarak, hizmetler yönünde fikir alışverişlerinde bulunuyor.  29 Ağustos Pazartesi günü köprübaşı esnafının taleplerine kulak veren Başkan Savaş, Ortadoğu’da yaşanan kaosun en fazla esnafları etkilediğine dikkat çekerek, bu olumsuz durumu düzeltmek için elinden geleni yaptığını ifade etti.
BAŞKAN SAVAŞ’IN, ÇALIŞMALARI ESNAFIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRÜYOR 
HBB Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, “ Sizlerden gelen talep üzerine hem turistler hem de esnaf için kunduracı ve boyacıların bulunduğu alana bir umumi tuvalet yapmak için personellerimize talimat verdik. Kapasitesini 2 kadın, 2 erkek ve bir de engelli olarak planladığımız tuvaletin 2- 3 ay içerisinde bitilmesini planlıyoruz. Ayrıca esnafımızın bir de ışıklandırma sorunu varmış. İnsanlarımızın rahatlıkla gezebileceği ve kolaylıkla yemek yiyebileceği şekilde caddelerimizin ışıklandırmasını sağlayacağız. Sizler de kullanım alanlarınızı güzelleştirmek için bize destek verin. Köprü- Der Köprü Başı Meydanı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin yaptırım gücü olduğu kadar yapım gücü de olsun” açıklamasında bulundu.
BAŞKAN SAVAŞ, “MİLLETVEKİLLERİMİZDEN HATAY’IN TEŞVİK ALABİLMESİ İÇİN ÇABA HARCAMALARINI İSTİYORUZ”
Konuşmasının devamında esnafın içerisinde bulunduğu olumsuz koşullara dikkat çeken Başkan Savaş, “ Esnafın içinde bulunduğu durumunu ben çok iyi biliyorum. Televizyonlarda, radyolarda sürekli teşvik konusunu konuşuyorum.  Gaziantep’e, Osmaniye’ye ve Kahramanmaraş’a yapılan teşvikleri biz de istiyoruz. Eskiden ihtiyacımız yoktu, ama son 5 yıldır ihtiyacımız var. Tüm parti milletvekillerinin Hatay’ın teşvik alabilmesi için çaba harcamalarını ve Ankara’da sesimizin duyurmalarını istiyoruz” ifadelerine yer verdi.
GÜNEŞER, “ HERKES HATAY’A YAKIŞIR BİR ŞEKİLDE BERABERLİK VE KARDEŞLİK İÇİNDE OLMALI”
Dernek Başkanı Mete Güneşer , “ Biz 10 milletvekilimizin ve 15 belediye başkanımızın birlik içerisinde hareket etmelerini istiyoruz. Yapılan her şey Hatay’ın huzuru için. Burada herkes Hatay’a yakışır bir şekilde birlik, beraberlik ve kardeşlik içinde olmalı, birbirlerinin kusurlarını kapatmalı. Biz halkımızın el ele vermesini istiyoruz. Hatay’ın gelir kaynakları kapandı, giderleri arttı. 6 senedir git gide aşağıya çöküyoruz. Milletvekillerinden buraya yatırım ve teşvik bekliyoruz.  
Son olarak esnaflar, sorunları dinleyip çözüm bulunacağına dair söz aldıkları Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a duyarlı belediyecilik anlayışından dolayı teşekkürlerini iletiler.
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet