Skip Navigation Links

HBB Zabıtası Dilencilere Göz Açtırmıyor

Hatay'ın toplumsal huzuru için HBB Zabıtası iş başında

HBB Zabıtası Dilencilere Göz AçtırmıyorWeb
TV

Gündem   A+a-

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Zabıtası, İl Emniyet Müdürlüğü ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı personellerinin bir araya gelerek oluşturduğu uzman bir ekip, Hatay’daki toplum güvenliğine katkı sunacak denetimler gerçekleştiriyor.
Suriye, Lübnan gibi komşu ülkelerden; Kilis, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Kahramanmaraş gibi çevre illerden Hatay’a gelerek toplum sağlığına ve huzuruna tehdit oluşturan göçmen vatandaşlar, ekiplerin hassas davranışları ile kaçak olarak yaşadıkları özel mülkiyet alanlarından uzaklaştırıldı.  
ÖZEL MÜLKİYET ALANLARINDA YASA DIŞI KALAN VATANDAŞLAR GÜVENLİ BİR ŞEKİLDE TAHLİYE EDİLDİ
Şehirde hırsızlık ve dilencilik gibi yasa dışı işlerle uğraşarak toplumun huzurunu bozan göçmen vatandaşların, Hatay’ın Antakya ilçesine bağlı Haraparası Mahallesi’ndeki özel mülkiyet alanlarında izinsiz ve yasa dışı olarak yaşadığı uzman ekipler tarafından daha önce tespit edilmişti. Yapılan tespit ve incelemelerin sonunda 29 Ağustos Pazartesi günü özel mülkiyet alanlarının boşaltılması için bölgeye intikal eden uzman ekip, orada yaşayan göçmen vatandaşları güvenli bir şekilde tahliye etti.
Gerçekleşen tahliyenin sonunda bölgede güvenlik amaçlı nöbet bekleyen ekipler, göçmen vatandaşların yeniden gelme durumunda emniyet güçleri aracılığıyla kendi şehirlerine ve ülkelerine gönderileceğini belirtti. 
KADIOĞLU: DENETİMLER ARTARAK DEVAM EDECEK
Gerçekleşen tahliye işleminin amacını belirten ve denetimlerin sıklıkla devam edeceğini vurgulayan HBB Zabıta Daire Başkanı Edip Kadıoğlu, “Bakanlığımız ve İl Emniyet Müdürlüğümüz ile birlikte gerçekleştirdiğimiz denetimler artarak devam edecek. Bu uygulama ile Hatay’da hırsızlığın ve dilenciliğin önüne geçerek toplumsal huzur ve güvenliğe katkı sağlamayı amaçlıyoruz” diyerek konuyla ilgili bilgi verdi.
 
 
 
 
 
 
 
 
HBB Zabıtası Dilencilere Göz Açtırmıyor videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet