Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Palmiye'de 7/24 Ücretsiz Acil Servis

Özel Palmiye Hastanesi'nde 7 gün 24 saat hizmet veren acil servis, teknik imkanlar ve başarılı kadrosuyla göz dolduruyor.

Sağlık   A+a-

Özel Palmiye Hastanesi’nde 7 gün 24 saat hizmet veren acil servis, teknik imkanlar ve başarılı kadrosuyla göz dolduruyor.
Acil hizmeti veren doktorlar Mete Uyar, Celal Taşdemir ile Serkan Küçük’ün dışında yine 24 saat acil nöbeti bulunan Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı da kadın hastalara hizmet veriyor.
SGK (Bağ-Kur, SSK ve Emekli Sandığı) mensubu hastalardan ücret alınmaksızın verilen acil hizmetinde, bir dönem İskenderun Devlet Hastanesi acil servisinin gelişmesinde ve bugünkü olanaklara kavuşmasında büyük payı olan Doktor Mete Uyar’la birlikte, Doktor Celal Taşdemir ve Doktor Serkan Küçük hizmet veriyor.
Bölgenin en başarı acil doktorlarının hizmet verdiği Özel Palmiye Hastanesi’nde tüm olanakların en üst seviyede kullanıldığı bir sistem kurduklarını belirten Hastane Müdürü Bülent Umul, genel hastane olduktan sonra Özel Palmiye Hastanesi’nin en son teknoloji tıpbi cihazlarla donatıldığını söyledi.
Acil servisin bir sağlık kuruluşunun hizmet başarısında çok önemli bir adım olduğuna dikkat çeken Özel Palmiye Hastanesi Müdürü Bülent Umul, her türlü olay ve hastalıkta anında ve hızlı müdahale için her türlü imkanı seferber ederken, bölgenin en başarılı hekimleriyle çalıştıklarına vurgu yaptı.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar