Skip Navigation Links

İskenderun’da Şehitler İçin Mevlid-İ Şerif Okundu

İskenderun’da 15 Temmuz demokrasi şehitleri için İskenderun Türkmen Köyleri kültür ve dayanışma derneği tarafından Mevlid-i Şerif okundu.

İskenderun’da Şehitler İçin Mevlid-İ Şerif Okundu

Gündem   A+a-

 İskenderun’da 15 Temmuz demokrasi şehitleri için İskenderun Türkmen Köyleri kültür ve dayanışma derneği tarafından Mevlid-i Şerif okundu.
Belediye 4 Nolu sosyal tesislerinde okutulan mevlid-i şerife İskenderun belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, AK Parti İlçe Başkanı Ayhan Bodur ve yöneyim kurulu üyeleri, Muhtarlar, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Düzenlenen programın açılış konuşmasının yapan için İskenderun Türkmen Köyleri kültür ve dayanışma derneği Başkanı Ali Diler, yaptığı konuşmada,15 Temmuz demokrasi şehitlerini rahmetle andıklarını belirterek,” Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır, Toprak, eğer uğrunda ölen varsa vatandır. Onlar en yüce mertebeye ulaştılar. Vatan hainleri onları kalleşçe şehit ettiler. Bugün bu ülke hainlerin elinde değilse emellerine ulaşamadılarsa, bunu şehitlerimize borçluyuz. Bizlerde bu vatanın birer evladı olarak kanımızın son damlasına kadar vatanımız için canımızı vermeye hazırız. Herkes bilmelidir ki bugün olduğu gibi gelecekte de milletimize, milli iradeye ve devletimize karşı her türlü girişim, karşısında milletimizin çelikten iradesini bulacaktır.”dedi.
Program okunan Kuran-ı Kerim ve mevlidin ardından şehitler ve memleketin birliği ve beraberliği için dualar edildi.
Daha sonra vatandaşlara helva ikram edildi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet